b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Super Lig : Alanyaspor – Basaksehir – 15:30

A mai elemzéseket egy délutáni török rangadóval kezdeném, hiszen a pályán az Alanyaspor és a Basaksehir mérkőzik meg egymással.


A vendégek mérkőzésére nem is olyan rég ajánlottam fogadást, hiszen az előző fordulóban a gólerős és jó formában lévő Trabzospor csapatával találkoztak. A mérkőzésen bejöttek a számításaim, a gólváltással kalkuláltam és a mérkőzés 2-2-es döntetlennel zárult végül, az-az zöldült a megosztott ajánlás. A mostani mérkőzés sem lesz más, hiszen a hazai pályán szereplő Alanyaspor remek formában van, hazai pályán még veretlenek 3-1-0-ás mérlegük van és mindössze egy vereséget szenvedtek kilenc fordulót követően. A vendégek jelenleg a hetedik helyen állnak, ám idegenben egy igencsak erős csapatról beszélünk és nem mellesleg ismét az az együttes célja, hogy a legjobb négyben végezzenek a szezon végén.

A várható gólszámadatok alapján 1,98, ill. 1,66 a két csapat mutatója. Ez alapján pedig ma is zöldülhet a gólváltás a Basaksehir mérkőzésén.

Vajon ma is betalálnak a vendégek? (Fotó : Getty Images)

A Trabzonspor elleni mérkőzésen rengeteg helyzete volt a Basaksehirnek, ám azt sem szabad elfelejteni, hogy az Alanyaspor hazai pályán tizenhárom rúgott gól mellett, minden egyes hazai mérkőzésén gólt kapott. Egyszóval a hazai védelem nem épp a legacélosabb, de ugyanezt lehet elmondani a vendégek védelméről is. Ezért borítékolható a gólváltás és ténylegesen minden egyes statisztikai adat arra hajaz, hogy itt ma mindkét fél betalál. Ami szintén remek hír, hogy a vendégek teljes kerettel érkeznek Antalyába, míg a hazai keretből két védő Gor és Juanfran hiányzik. Úgyhogy mindkét oldalon szinte a legjobb kezdők léphetnek a gyepre, ennek megfelelően pedig “zöldülhet” a lentiekben megosztott opció.

Alanyaspor – Basaksehir Fogadási határidő : 15:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,66 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: