Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Stratégia és Bankroll menedzsment

Kedves sportfogadó,

A stratégiánkat kategorizált rendszerre építjük. Az elemzéseinket és a bennük lévő ajánlásokat “A”, “B” és “C” kategóriába sorolva osztjuk meg a munkánk során. A lényeg az, hogy az “A” kategóriás tipp, nevéből adódóan az a kategória lesz, amely a “legbiztosabbnak” tűnik az adott napi kínálatból és ezekre kötünk fogadást. Ezeket a tippeket egységes módon 5 egységgel kell fogadni! A második szint a “B” kategória lesz, ezeket a tippeket már csak 3 egységgel kell fogadni, ezek már azok a tippek, amelyek statisztikailag várhatóak, viszont van bennük kisebb fajta rizikó, míg lesz a “C” osztályzatú tipp, amely nagyobb odds/szorzó, nagyobb rizikó, viszont szép nyereményt alkothat plusz statisztika és megérzések alapján is várható kimenetellel büszkélkedik. Ebbe a kategóriába sorolt tippeket 2 egységgel ajánljuk!

A másik fontos tényező, hogy a “Prémium szolgáltatásunkra” előfizetőknek egy privát Telegram csatornát hoztunk létre, ahol ötleteket osztunk meg egymással, illetve kommunikálunk. Adott kérdéses helyzeteket megbeszélünk és így tovább.

Mi a telegram?
A telegram egy olyan alkalmazás, amely minden platformon elérhető üzenetküldésre alkalmazható applikáció. A lényeg, hogy egy másodpercen belül értesülhet a csatlakozott személy a legfrissebb üzenetekhez.

Bővebb információ: https://telegram.org/

b&wtips nyilvános telegram csatorna:
www.t.me/betandwintipps


Összegezve az alapegységek:
 “A” kategória – 5 egység
 “B” kategória – 3 egység
 “C” kategória – 2 egység
“C” kategória – 1 egység (Pontos végeredmények esetében)


Mi az egység?!
A sportfogadásra szánt tőkét/bankot 100 részre/egységre kell felosztani, így kaphatja meg az egységet!! Fontos, a stratégiánkhoz minimum 50.000 Forintos tőke szükséges, hogy eredményesen tudjon a stratégiánk szerint játszani!

Mi a cél?
A célunk az, hogy a kategorizálásnak köszönhetően, a biztosabb ajánlásainkat a nagyobb tétegységeknek hála nagyobb profitot alakíthassanak ki nap, mint nap. A munkánk során a téteket nem növeljük és nem is osztjuk szét az ajánlásaink közt.

Gyakorlatban!
Ha adott nap például 4 darab elemzést teszünk közzé és ebből 2 darab “B”, 2 darab “C” kategóriás ajánlást osztunk meg, akkor az alábbi módon kerülnek megosztásra:

1. tipp “B” kategória Tét: 3 egység
2. tipp “B” kategória Tét: 3 egység
3. tipp “C” kategória Tét: 2 egység
4. tipp “C” kategória Tét: 2 egység

2018-05-21
0