Sport- és adatelemzés

A statisztikai rendszerünk kezdő és rutinos sportfogadók számára is megfelelő választás lehet, ugyanis a kiértékeléseknek, illetve előrejelzéseknek köszönhetően könnyedén átláthatja az adott napi kínálatot és egyszerűbben megtalálhatja az "értékeket". Természetesen fogadás előtt mindenképp tájékozódni kell az adott találkozóval kapcsolatosan, de a rendszerünk segítségével a gólok/pontok, szögletek, büntetőlapok, kimenetelek (1x2) és hendikep opciókról reális képet kaphat. Több sportág és rengeteg bajnokság szerepel a kínálatunkban, így az Ön számára "komfortos" sportág, illetve bajnokságok közül kedvére válogathat. Kínálatunkban labdarúgás, kosárlabda, amerikai futball, jégkorong és baseball mérkőzések kiértékelései láthatóak. Folyamatosan rögzítjük az elért eredményeinket, amelyet Ön dátum szerint bármikor ellenőrizhet.

Keresőrendszer

A keresőrendszerünkben minden egyes aktív bajnokság mérkőzéseinek több napos, akár hetes kínálatát láthatja. A mérkőzések több szempont alapján kerülnek kiértékelésre és a várható gól- és pontszámadatoknak köszönhetően reális képet tudunk nyújtani az Ön számára az adott találkozókkal kapcsolatosan. A keresőrendszerben a legesélyesebb opciók kerülnek feltüntetésre, ennek köszönhetően Ön könnyedén átláthatja az adott napi kínálatot.

Fogadási opciók

Mivel a futballbajnokságokat többféle szempont alapján értékeljük ki, így a keresőrendszerben látható legesélyesebb predikció mellett az oldalon a gólok, szögletek és büntetőlapok esélyeivel kapcsolatos kiértékeléseket láthat. A gólok esetében az 1.5 O/U, 2.5 O/U és gólváltás opciók kerülnek kiértékelésre, míg szögleteknél a 9.5 O/U line-t vesszük számításba. A büntetőlapok kiértékelésénél a 4.5 U/O line-t preferáljuk. Fontos, hogy az itt látható oldalon csak a futballbajnokságok láthatóak!

Eredményeink

Labdarúgás

 Összesített profit  

+1074.619 egység

Jégkorong

 Összesített profit  

+36.28 egység

Amerikai Futball

 Összesített profit  

-5.30 egység

Baseball

 Összesített profit  

-13.72 egység

Kosárlabda

 Összesített profit  

+34.19 egység

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!