b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

SPORT- ÉS ADATELEMZÉS​

A statisztikai rendszerünk kezdő és rutinos sportfogadók számára is megfelelő választás lehet, ugyanis a kiértékeléseknek, illetve előrejelzéseknek köszönhetően könnyedén átláthatod az adott napi kínálatot és egyszerűbben megtalálhatod az "értékeket". Természetesen fogadás előtt mindenképp tájékozódni kell az adott találkozóval kapcsolatosan, de a rendszerünk segítségével a gólok/pontok, szögletek, büntetőlapok, kimenetelek (1x2) és hendikep opciókról reális képet kaphatsz. Több sportág és rengeteg bajnokság szerepel a kínálatunkban, így a számodra "komfortos" sportág, illetve bajnokságok közül kedvedre válogathatsz. Kínálatunkban labdarúgás, kosárlabda, amerikai futball, jégkorong és baseball mérkőzések kiértékelései láthatóak. Folyamatosan rögzítjük az elért eredményeinket, amelyet dátum szerint bármikor ellenőrizhetsz.

Keresőrendszer

A keresőrendszerünkben minden egyes aktív bajnokság mérkőzéseinek több napos, akár hetes kínálatát láthatod. A mérkőzések több szempont alapján kerülnek kiértékelésre és a várható gól- és pontszámadatoknak köszönhetően reális képet tudunk nyújtani számodra az adott találkozókkal kapcsolatosan. A keresőrendszerben a legesélyesebb opciók kerülnek feltüntetésre, ennek köszönhetően könnyedén átláthatod az adott napi kínálatot.

Fogadási opciók

Mivel a futballbajnokságokat többféle szempont alapján értékeljük ki, így a keresőrendszerben látható legesélyesebb predikció mellett az oldalon a gólok, szögletek és büntetőlapok esélyeivel kapcsolatos kiértékeléseket láthat. A gólok esetében az 1.5 O/U, 2.5 O/U és gólváltás opciók kerülnek kiértékelésre, míg szögleteknél a 9.5 O/U line-t vesszük számításba. A büntetőlapok kiértékelésénél a 4.5 U/O line-t preferáljuk.

Eredményeink

Labdarúgás

ÖSSZESÍTETT PROFIT:
+1678.712 egység

Jégkorong

ÖSSZESÍTETT PROFIT:
+36.57 egység

Amerikai Futball

ÖSSZESÍTETT PROFIT:
-5.30 egység

Baseball

ÖSSZESÍTETT PROFIT:
+49.28 egység

Kosárlabda

ÖSSZESÍTETT PROFIT:
+73.87 egység

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0