Statisztikai rendszer útmutató

Kedves felhasználónk, a statisztikai adatok megértéséhez készítettünk Önnek egyfajta útmutatást.

Statisztikai adatok
A statisztikai adatok megtekintésének Önnek “Gold”, vagy “statisztikai rendszer” előfizetéssel kell rendelkeznie! Mivel statisztikai mutatókra, ill. adatokra építjük az elemzéseinket, ennek tükrében készítettünk egy statisztikai segédletet, amelyekben a top-bajnokságok mérkőzései kerülnek megosztásra. Ezen adatok által megpróbáljuk még jobban prezentálni az általunk készített ajánlásokat és reméljük, hogy még inkább érthetőbbé válik a segédletnek köszönhetően a munkánk.


Szeretnénk Önnek prezentálni, hogyan is néz ki a statisztikai rendszerünk által készített elemzés. Kiválasztottunk tetszés szerint egy találkozót, amely a Werder Bremen – Mainz Bundesliga mérkőzés volt. A mérkőzés esetében öt pontra szedtük Önnek azokat a részeket, amelyekre érdemes figyelnie. Minden egyes kiemelt “pontot”, a kép alatti magyarázatban érthet meg jobban.


1. pont (Statisztikai adatok):
Látható, hogy az adatok kiértékelése esetében “hazai/idegenbeli mérkőzéseket” vesszük figyelembe. Ennek megfelelően vannak meghatározva az adatok is.

2. pont (Adatok és kiértékelések):
A következő résznél láthatóak a meghatározott adatok, amelyeket kiértékelünk. Ennek megfelelően gólokat, ill. szögleteket átlagolunk, annak megfelelően, hogy adott csapatok haza/idegenbeli mérkőzéseiken az eddigi bajnokságban milyen eredményeket, ill. mutatókat értek el.

3. pont (Opciók és azok esélyessége):
Az alábbi résznél Ön már a fogadás szempontjából fontos értékeket láthatja. Az opciókat Önnek százalékos formában esélyességük szerint kiértékeljük, ill. a fogadóirodák által kínált szorzókat is megjelenítjük.

4. pont (Opciók):
Itt láthatóak a fogadási opciók, amelyek négyféle szempont szerint vannak meghatározva. Három esetben gólokkal, ill. egy esetben szögletekkel kapcsolatosan figyeljük a kielemzett mérkőzéseket.

5. pont (Ajánlott predikció):
Minden egyes kielemzett mérkőzés esetében, Önnek megpróbálunk egyfajta predikciót kialakítani a mérkőzéssel kapcsolatosan. Ez azért fontos, hiszen a statisztikai adatok alapján egy adott találkozón meglehet határozni azt, hogy mely opcióra lehet a legnagyobb esély, vagy épp “érték” fogadás szempontjából.


A megosztott predikcióink eredményességét egy statisztikai táblázatban vezetjük, amelyet Ön bármikor nyomon követhet.

Kattintson ide a táblázat eléréséhez!