Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Statisztikai rendszer fogadási stratégia

Kedves felhasználónk,

Amennyiben Ön szeretné aktívan és teljes egészében kihasználni a statisztikai rendszerünket, abban az esetben Önnek készítettünk egy fogadási stratégiát, ill. bankrollmenedzsmentet. A fogadások esetén a statisztikai rendszerben megadott ajánlott predikciók esélyessége szerint kerültek a tétek felosztásra.


Tét meghatározása
Az egység meghatározásához a jelenlegi tőkéjét/bankját 100 részre kell felosztania és így fogja megkapni az “egységet”.


Statisztikai rendszerünkben megadott predikciók esélyessége szerint
, háromféle tét kerül megosztásra a következők szerint beosztva.

0,5 egység (70%-75% között)
1 egység (75%-85% között)
 2,5 egység (85% fölött)

Mindenképp érdemes megemlíteni, hogy amennyiben Ön már megfelelően tudja használni a rendszerünket, akkor fogadjon a már jól bevált stratégiája szerint. Ez a mostani “fogadási stratégia”, mindössze egy segítség lehet azoknak, akik még nem tudják kellő hatékonysággal használni a rendszerünket! A mostani bankrollmenedzsment a magas esélyességgel ellátott mérkőzésekre vonatkozik, ennek megfelelően kerültek a tétek beosztásra és vélhetően a 70% fölötti eséllyel rendelkező ajánlott predikciók döntő többségben sikerrel fognak zárni.


Hosszú táv = Profit
Fontos, hogy Ön megismerje a rendszerünket. A rendszerünk rendkívül sok adatot dolgoz fel, ennek megfelelően nem feltétlen kell a megosztott predikciókkal kalkulálnia. Amennyiben a predikcióinkkal kalkulál kérjük, hogy a fentiekben megadott tétbeosztás szerint favorizálja a mérkőzéseinket. Ezen kívül hatalmas esély lehet a kimenetelek, ill. pontos végeredmények szempontjából is a 70% , vagy magasabb eséllyel rendelkező mérkőzések esetében, így érdemes lehet esetenként a végeredményekre is fogadást kötnie. Ezeket kérjük, hogy maximum egy egységgel tegye meg!


A statisztikai rendszerünk célja, hogy a kezdő, ill. rutinosabb sportfogadók hétköznapjait segítse. Ennek megfelelően mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön profitot generáljon az adataink segítségével. Kérjük, hogy ne kockáztasson, fogadjon felelősséggel, hiszen az adataink esetében a hiányzó játékosok, formai különbségek nem kerülnek számításba! Ezért érdemes fogadások előtt, a kiválasztott mérkőzéseket átnézni, hogy adott csapatból, kik a várható hiányzók.

Legyen figyelmes, egyben türelmes és kitartó, hiszen a sportfogadás nem sprint, hanem maraton!

Sok sikert kívánunk és reméljük, hogy Ön is megtalálja a számításait a statisztikai rendszerünk használata során.

Hirdetések
2020-02-01