Statisztikai rendszer

A szolgáltatás igénylése esetén Ön hozzáférést kap egy hónapon keresztül a statisztikai rendszerünk minden egyes eleméhez. A rendszerünkben több bajnokság mérkőzéseit jelenítjük meg, amelyeket bizonyos szempontok alapján kielemzünk Önnek. 

Statisztikai rendszer
A fogadásai kiegészítéséhez, vagy az elemzéseink megértéséhez egyfajta statisztikai rendszert alakítottunk ki, amelyekben már több, mint 15 labdarúgó liga mérkőzéseit láthatja. A rendszer keretein belül Önnek ajánlásokat is készítünk, amelyek mellé %-os formában esélyességi mutató is megosztásra kerül. A kínálatunkat folyamatosan frissítjük ennek megfelelően heti szinten több száz mérkőzés kerül kiértékelésre. Ráadásul 2020. jan. 20. óta már várható gólszám előrejelzéssel is dolgozunk, amelynek köszönhetően Ön reális képet láthat az adott találkozó kimenetelével kapcsolatosan is.
Fogadási opciók
A statisztikai adatok segítségével Önnek háromféle fogadási opciót értékelünk ki esélyességük szerint. Az 1,5 gól felett, 2,5 gól felett, ill. a mindkét csapat szerez gólt opciók kerülnek kiértékelésre.
Segítünk Önnek
A kiértékelések után minden egyes mérkőzésen készítünk egyfajta “ajánlott predikciót”. Az ajánlott predikció esélyességét megjelenítjük Önnek, ill. mindig megpróbálunk olyan megosztásokat létrehozni, amelyek valóban az esélyességük mellett, fogadási értékkel is rendelkeznek.

A statisztikai rendszerünk adatait folyamatosan frissítjük, erről pedig a telegram csatornánkon, ill. a weboldalunkon is értesítjük Önt. A rendszerben megosztott adatok eredményességét is könyveljük, ill. az adatokat archiváljuk. Így Ön bármikor láthatja, hogy adott bajnokságok mérkőzésein milyen eredményeket értünk el, ill. az archívum segítségével akár vissza is követheti a megosztott ajánlásainkat. A statisztikai rendszerben megosztott adatok a hazai/idegenbeli mérkőzések összesített mutatói alapján kerülnek számításra, ill. ezen adatok alapján értékeljük ki a legesélyesebb predikciókat is.


Reméljük, hogy sikerült meggyőznünk Önt is! Csatlakozzon Ön is Magyarország egyik legnagyobb sportfogadói közösségéhez és legyünk közösen sikeresek!

2019-12-26