Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Statisztikai rendszer

A szolgáltatás igénylése esetén Ön hozzáférést kap egy hónapon keresztül a statisztikai rendszerünk minden egyes eleméhez. A statisztikai rendszerünkben több bajnokság mérkőzéseit jelenítjük meg, amelyeket bizonyos szempontok alapján kielemzünk Önnek. 

Statisztikai rendszer
A fogadásai kiegészítéséhez, vagy az elemzéseink megértéséhez egyfajta statisztikai rendszert alakítottunk ki, amelyekben már több, mint 20 labdarúgó liga mérkőzéseit láthatja. A rendszer keretein belül Önnek ajánlásokat is készítünk, amelyek mellé %-os formában esélyességi mutató is megosztásra kerül. A kínálatunkat folyamatosan frissítjük ennek megfelelően heti szinten több száz mérkőzés kerül kiértékelésre.
Fogadási opciók
A statisztikai adatok segítségével Önnek négyféle fogadási opciót értékelünk ki esélyességük szerint. Az 1,5 gól felett, 2,5 gól felett, mindkét csapat szerez gólt, ill. a 9,5 szöglet feletti opciók kerülnek kiértékelésre.
Segítünk Önnek
A kiértékelések után minden egyes mérkőzésen készítünk egyfajta “ajánlott predikciót”. Az ajánlott predikció esélyességét megjelenítjük Önnek, ill. mindig megpróbálunk olyan megosztásokat létrehozni, amelyek valóban az esélyességük mellett, fogadási értékkel is rendelkeznek.

A statisztikai rendszerünk adatait folyamatosan frissítjük, erről pedig a telegram csatornánkon, ill. a weboldalunkon is értesítjük Önt. A rendszerben megosztott adatok eredményességét is könyveljük, ill. az adatokat archiváljuk. Így Ön bármikor láthatja, hogy adott bajnokságok mérkőzésein milyen eredményeket értünk el, ill. az archívum segítségével akár vissza is követheti a megosztott ajánlásainkat. A statisztikai rendszerben megosztott adatok a hazai/idegenbeli mérkőzések összesített mutatói alapján kerülnek számításra, ill. ezen adatok alapján értékeljük ki a legesélyesebb predikciókat is.


Reméljük, hogy sikerült meggyőznünk Önt is! Csatlakozzon Ön is Magyarország egyik legnagyobb sportfogadói közösségéhez és legyünk közösen sikeresek!

Hirdetések
2019-12-26