b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Spanyol Liga : FC Barcelona – BM Nava – 09/19 12:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 12:00

Elég magas line-ra fogunk most fogadni, viszont a Barcelona részéről szinte minden kulcsjátékos játékra alkalmas állapotban van. A felek legutóbb novemberben találkoztak egymással és akkor 39 gólt szerzett a Barcelona a Nava ellen, de itt a szezonban eddig minden meccsén 30+ góllal zárt a csapat. A Nava legutóbb nyert a Guadalajara ellen 25:22-re, ám a La Rioja 31-18-ra verte őket. Ha már La Rioja, ezt a csapatot az előző fordulóban nyolc nappal ezelőtt 37-21-re verte a katalán csapat. Egyszóval a számok és a statisztikai adatok alapján a Barcelona ma is 30+ gól felett fog zárni, a kérdés csak az, hogy most is megdobják-e a hazaiak a 37 gólt, vagy sem. Ami jó hír lehet, hogy ma is nézők előtt rendezik meg a mérkőzést, tehát ez egy plusz motiváció lehet a katalánok részéről, hogy kiszolgálják a nézőiket is.

📊 Ajánlott predikció: 
36.5 felett (Barcelona összesített gólok)

odds: 
1.95 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: