b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Spanyol Kupa : Real Madrid – Barcelona

Real Madrid, vagy a Barcelona jut tovább a Spanyol Kupában? (Fotó: AFP)

Az ötletadó rovatunk ma egyetlen résszel érkezik, amelyben három ötletadó ajánlást fogunk közzétenni.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
61 nyertes – 29 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Real Madrid, vagy a Barcelona jut tovább a Spanyol Kupában? (Fotó: AFP)

I Real Madrid – Barcelona I

A visszavágóra egy 1-1-s döntetlen után érkeznek a felek és ma is parázs párharcra számítanánk. Lényegében a “klasszikuson” mindig is várható az adok-kapok, a sárga lapok, kiállítások és nem mellesleg a gólok. Ezt várnánk ma is és elsőként a gólváltást ajánlanánk, illetve kombinálnánk ezt a 2,5 gól feletti opcióval. Ennek a kettősnek köszönhetően egy dupla közeli értéket kaptunk, amelyre szerintünk óriási esély lehet a találkozón.

Real Madrid – Barcelona (21:00)
Tipp:Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) odds:1,66 Ötletadó max. 1 egység

A két együttes összecsapásain rendre kemény belépők szemtanúi lehetünk és a Real Madrid csapatkapitánya Sergio Ramos köztudott, hogy a katalánok elleni mérkőzéseken nagy átlagban besárgul..

Ma is besárgul Ramos? (Fotó: Getty Images)

Érdemes tehát a spanyol védő kemény játékára alapozni, amely alapján mi bíznánk a sárga lapjában. Ami látható, hogy az előző mérkőzésen már a 10. percben begyűjtötte a sárgát. Erre pedig ma is nagy valószínűség van így érdemes megkockáztatni a büntetőlapot esetében.

Real Madrid – Barcelona (21:00)
Tipp:Igen (Sergio Ramos büntetőlapot kap) odds:1,90 Ötletadó max. 1 egység
Messi ma is megzörgeti a Real Madrid hálóját? (Fotó:AFP)

Utolsó ötletünk pedig a katalánok argentin “zsenijére” alapszik. Lényegében látva a Sevilla elleni mérkőzést, illetve ismerve az argentin játékát nincs bennünk kérdés. Ma szükség van az ő játékára és irányítására és szerintünk Messi egyszer megzörgeti a királyi gárda hálóját.

Real Madrid – Barcelona (21:00)
Tipp:Igen (Lionel Messi gólt szerez) odds:1,80 Ötletadó max. 1 egység
Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: