Sose voltam még nyereséges az „uborkaszezonban” – előfizetői interjú

Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

A mai interjúalanyunk K. Attila, aki 2022-ben a márciusi hónapot leszámítva végig előfizetőnk volt és egy igencsak érdekes interjút sikerült összehoznunk, köszönhetően a részletes válaszoknak, illetve tapasztalatoknak! 

Kezdjük rögtön azzal, hogy hogyan találtál rá a szolgáltatásunkra és miért döntöttél az előfizetés mellett?!

Ati: Az egyik munkatársam ajánlotta a szolgáltatásotokat számomra a cégen belül. Évek óta foglalkozom már sportfogadással, de többnyire én a szelvényalapú fogadást helyeztem előtérbe és inkább az 1-2000 Ft-s 4-5 kötéses szelókkal próbálkoztam, amiből volt néha napi 10-12, de volt olyan is, hogy csak napi 1-2. Mondanom sem kell, hogy ez igazi pénztemető volt, persze egyszer-egyszer szépeket szakítottam, amit egyből mutattam is a kollégáknak, családnak, haveroknak stb. Az előfizetés mellett az előző évi decemberi céges bulin döntöttem amikor kollégám megmutatta, hogy mennyit is nyert veletek novemberben és decemberben. Aztán januárban már aktív előfizető voltam és a nagy tétes szolgáltatással indítottam, majd áprilistól kezdve már mindenre is előfizettem.

Így van, ahogy látom egy hónap volt, amikor nem voltál aktív előfizetőnk! Köszönjük a töretlen bizalmad! Ez idő alatt milyen tapasztalataid vannak a szolgáltatással kapcsolatosan?

Ati: Amit már az elején kiemelhetek, hogy sosem nyertem még a nyári leállás folyamán. Tipikusan az a fogadó voltam eddig, aki ha vége lett a topbajnokságoknak nem tudtam, hogy mit is kezdjek a helyzettel és inkább hanyagoltam a sportfogadást. Ezért is vártam nagy kíváncsisággal a júniusi, júliusi időszakot. Örömmel konstatálhatom, hogy sose voltam még nyereséges az „uborkaszezonban”, de most ezt sikerült teljesíteni, ugyanis júliusban egy hét nyaralás mellett közel 270.000 Forintot kerestem az elemzésekkel és élő tippekkel! Egyszóval nagyon elégedett vagyok és ami az előfizetésemet illeti, talán a ticket szolgáltatás az, ami nem hozza a vártakat, de a teljes képet nézve ku**a elégedett vagyok!

Ez egy igencsak részletes válasz volt, köszönjük! 

Akkor bátran kijelenthetjük, hogy a nyári „uborkaszezont” végre sikerült nyereséggel zárnod. Azért a 270.000 Forint, az sokaknak egy havi fizetéssel egyenlő! Ezt hogy sikerült elérned?!

Ati: Semmi extrát nem csináltam. 3000 Ft-s egységekkel játszottam végig, rengeteg élő tippet 3-4 perces késéssel tudtam megrakni pl. a nyaralás folyamán és sokszor 3-3.50-es szorzókra fogadtam és elképedve láttam, hogy volt olyan széria, amikor 7-8 tipp is nyert egymást követően! Tehát jóval magasabb oddsokra fogadtam sokszor, mint ami látható volt a csatornákon. 

Neked, mi a véleményed a b&wtips árazásáról? Reálisnak tartod a látott havi és éves díjakat?

Ati: Engem nagyon meglepett az, hogy ilyen infláció és áremelkedések mellett a szolgáltatás nemhogy növelte az árait, hanem még azokat csökkentette. Rengeteg munkát teszel bele nap, mint nap Jani és szerintem nagyon olcsón dolgozol. Viszont nem tudok átfogó képet a piacról, hogy ki mennyiért dolgozhat, de annyi biztos, hogy ilyen nyári szezon után 29999 Ft-t a fullpackre csukott szemmel kifizetek!

Ennek nagyon örülök! Sokak számára leginkább ez a kérdés lehet érdekes. A csatlakozás óta elégedett vagy az elért profitoddal?

Ati: Úgy kezdtem neki, hogy az idei évet szeretném egy tőke duplázással zárni. Voltak nagyon szép fogások az elmúlt hónapokban, a tőkém pedig hónapról-hónapra növekszik. Nekem nagyon tetszik az, hogy korrektül van vezetve minden statisztika, illetve nagyon segítőkész vagy velünk. De persze nem fenékig tejfel az élet, tehát itt is vannak negatív időszakok, napok, hetek és így tovább. Úgyhogy aki komolyan gondolja az garantáltan nyerni fog, az idő és a türelem a kulcs, de ezt már te rengetegszer elmondtad, leírtad! Konkrét összeget szerintem felesleges mondanom, de közel állok ahhoz, hogy lassan teljesüljön a kitűzött éves célom!

Te mit tanácsolnál azoknak, akik most csatlakoztak a szolgáltatásunkhoz? Mire figyeljenek?

Ati: Ne akarjanak egyik pillanatról a másikra sokat nyerni. Tartsák az ajánlásokat, a téteket és ne fogadjanak saját elképzelések szerint. Az elején még én is nehezen álltam ezt meg, sokszor kombináltam stb. De beláttam, hogy mindent úgy kell tenni ahogy az ajánlva van. Ha ezekre ügyelnek, akkor garantált a siker. 

Jöjjön akkor egy utolsó kérdés. Lenne esetleg olyan amin változtatnál, vagy javítanál az általad igényelt szolgáltatásban?

Ati: Nehéz kérdés, főleg 7.5 hónap tapasztalat alapján. Amit én változtatnék esetleg, hogy a privát chaten jelenlévő embereket szűrném. Nagyon jó a hangulat, kiváló kezdeményezés ez is, hogy együtt beszélgethetnek az előfizetők, bármikor lehet kérdezni, ha valami nem érthető és így tovább, de van pár olyan személy, akik csak akkor szólnak hozzá a chathez, ha nem megy a szekér. Én az ilyen illetőket automatikusan törölném, tiltanám, mert erre semmi szükség..

Köszönjük szépen, hogy elmondtad a véleményed! Elég részletesre sikerült ez az interjú. Sok sikert kívánunk a továbbiakban és kívánjuk, hogy a jövőben is hasonló sikereket érjünk el!

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: