b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Sokak nem kedvelik őt, Amerikában viszont befutott..

Sokan idehaza kételkednek Nikolics Nemanja tudásában, illetve gólérzékenységében. Holott az egyik legeredményesebb volt idehaza is, illetve azt követően Lengyelországban is, most pedig már akik követik az észak-amerikai profi ligát (MLS) tudhatják, hogy a magyar válogatott csatár remek teljesítményt nyújt és ontja magából a gólokat!

Jelenleg Niko a 2. a góllövőlistán, és egyedül David Villa szerepelt jobban nála, aki 19 góljával és 5 aszisztjával vezeti a tabellát. A magyar válogatott játékos jelenleg 17 gólnál és 2 gólpassznál jár az idényben. Viszont, volt most egy kisebb hullámvölgye , hiszen kilenc forduló óta sajnos nem sikerült neki gólokat szerezni. A kezdeti rajtot követően, alábbhagytak a gólok, viszont most betalált fejjel az egyik legnagyobb riválisnak a New York Red Bulls-nak! Ezzel Niko megszakított egy hosszú sorozatot és továbbra is kiváló esélye van, hogy az első amerikai szezonjában megszerezze a gólkirályi címet! Ráadásul, ha nem lenne elég ösztönzés számára a gólszerzés, akkor jó hírrel szolgált neki a sajtó, hiszen David Villa ágyéksérüléssel bajlódik és kihagyja a következő mérkőzéseit, ezzel akár ha jobb formába lendül és újra előkerül a góllövő cipője, akkor átveheti a tabellán az első pozíciót is!

Nikolics tett egy rövid interjút a mérkőzést követően:
„Nem görcsöltem az elmúlt időszakban, egyébként is mindig a csapat az első – mondta a szombati meccs után Nikolics. – A gólom elsősorban Michael de Leeuw érdeme, nem is tudom, hogyan kanalazta elém a labdát. Nekem már könnyű feladatom volt, igaz, jókor jó helyen kellett lennem. A játék képe alapján nem lehetünk elégedetlenek a döntetlennel.”

Aki kíváncsi rá a következő videóban, láthatja Niko fejesét, amellyel megszakította a sorozatot!

Összegezve pedig a videón is látható, hogy Nikot kint is imádják a nézők és a stáb is. Remek bemutatkozás, illetve rengeteg gól fűződik az ő nevéhez és véleményünk szerint remek döntést hozott, hogy ide igazolt! Volt már a hónap játékosa, illetve beválogatták az MLS legjobb 11 játékosa közé, ahol a Real Madrid sztárjaival mérkőzhetett meg! További sok sikert kívánunk és csak így tovább! Legyen meg az a gólirályi cím!

0
%d bloggers like this: