Sokak nem kedvelik őt, Amerikában viszont befutott..

2017-09-11 0 By betandwintipps

Sokan idehaza kételkednek Nikolics Nemanja tudásában, illetve gólérzékenységében. Holott az egyik legeredményesebb volt idehaza is, illetve azt követően Lengyelországban is, most pedig már akik követik az észak-amerikai profi ligát (MLS) tudhatják, hogy a magyar válogatott csatár remek teljesítményt nyújt és ontja magából a gólokat!

Jelenleg Niko a 2. a góllövőlistán, és egyedül David Villa szerepelt jobban nála, aki 19 góljával és 5 aszisztjával vezeti a tabellát. A magyar válogatott játékos jelenleg 17 gólnál és 2 gólpassznál jár az idényben. Viszont, volt most egy kisebb hullámvölgye , hiszen kilenc forduló óta sajnos nem sikerült neki gólokat szerezni. A kezdeti rajtot követően, alábbhagytak a gólok, viszont most betalált fejjel az egyik legnagyobb riválisnak a New York Red Bulls-nak! Ezzel Niko megszakított egy hosszú sorozatot és továbbra is kiváló esélye van, hogy az első amerikai szezonjában megszerezze a gólkirályi címet! Ráadásul, ha nem lenne elég ösztönzés számára a gólszerzés, akkor jó hírrel szolgált neki a sajtó, hiszen David Villa ágyéksérüléssel bajlódik és kihagyja a következő mérkőzéseit, ezzel akár ha jobb formába lendül és újra előkerül a góllövő cipője, akkor átveheti a tabellán az első pozíciót is!

Nikolics tett egy rövid interjút a mérkőzést követően:
„Nem görcsöltem az elmúlt időszakban, egyébként is mindig a csapat az első – mondta a szombati meccs után Nikolics. – A gólom elsősorban Michael de Leeuw érdeme, nem is tudom, hogyan kanalazta elém a labdát. Nekem már könnyű feladatom volt, igaz, jókor jó helyen kellett lennem. A játék képe alapján nem lehetünk elégedetlenek a döntetlennel.”

Aki kíváncsi rá a következő videóban, láthatja Niko fejesét, amellyel megszakította a sorozatot!

Összegezve pedig a videón is látható, hogy Nikot kint is imádják a nézők és a stáb is. Remek bemutatkozás, illetve rengeteg gól fűződik az ő nevéhez és véleményünk szerint remek döntést hozott, hogy ide igazolt! Volt már a hónap játékosa, illetve beválogatták az MLS legjobb 11 játékosa közé, ahol a Real Madrid sztárjaival mérkőzhetett meg! További sok sikert kívánunk és csak így tovább! Legyen meg az a gólirályi cím!