b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Skót Kupa : Celtic – Aberdeen – 15:30

18/08/18 BETFRED CUP 2ND ROUND ABERDEEN v ST MIRREN PITTODRIE - ABERDEEN Aberdeen's Gary Mackay-Steven (R) celebrates his penalty with teammate Graeme Shinnie.

A Skót Kupa elődöntőjében a Celtic és Aberdeen csapatai találkoznak ismét egymással. Az “ismét” jelző a bajnoki mérkőzés miatt szerepel, hiszen a felek legutóbb október 25-én találkoztak egymással és akkor egy 3-3-as végletekig kiélezett mérkőzést láthattunk. A mai meccs persze jóval másképp alakulhat, hiszen a Celtic hétközi EL mérkőzésről érkezik, ráadásul a csapat a francia Lille ellen lépett pályára.

xG (várható gólszámadat)
2.181,67
Várható végeredmény : 2-1

A Celtic természetesen így is favoritnak számít, ráadásul a várható gólszámadatok alapján 2-1-es mérkőzésre van kilátás. Viszont mindenképp érdemes megemlíteni az Aberdeen együttesét, akik remek eredményekkel rendelkeznek a 2020/2021-es kiírásban, ráadásul a fentiekben említett 3-3-as döntetlennel záruló bajnokin is végig szorongatta a Celticet a csapat.. Egy szó, mint száz a találkozón bízunk a várható gólszámadatokban, illetve az egymás elleni eredményekben és a 2.25-ös ázsiai linera ajánlunk egy over opciót. A felek  legutóbbi öt mérkőzésén rendre három, vagy több góllal zártak és egy esetleges 0-1 gólnál teljes tétünket, míg két rúgott gól esetén a fele tétünket veszítenénk el.

Predikció : 
2.0 , 2.5 felett (Ázsiai gólszám)
Odds: 1.75

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: