b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

SINGLE: Mit is tartalmaz?!

Manapság nehezebb dolga van a tippadó oldalaknak, hiszen a kínálatok szűkösek, a fogadóirodák csökkentik az oddsokat és sokszor meglepetésekben gazdag napok születnek. Illetve az elvárások is olyanok minden előfizető és tippelő részéről, hogy azoknak megfelelni nagyon nehéz. De természetesen, aki vállalta ezt a munkát annak ezzel kell tudni élni és így kell felfogni a munkát.

A “SINGLE” csomagunk ezért jött létre és szeretnénk a heti tippek közül csak és kizárólag a biztosabb mérkőzések, illetve a megérzések és statisztikák kettőséből összehozott tippeket szeretnénk előnybe helyezni a csomagban.

Miért is jó ez?! (Merülhet fel a kérdés)

A válasz egyszerű. Azért jó mert, igaz hetente kevesebb tippet osztunk meg, de ezek a tippek kevesebb rizikóval és nagyobb eséllyel indulnak a többi tippünkkel szemben. Célunk, hogy legalább 70%-s sikerrel zárjon minden hónapunk.

question-mark-2123969_960_720.jpg
Miért is jó ez?! Megéri?! Mennyi tippadást tartalmaz a csomag?! Mindenre választ adtunk..

Hetente mennyi tippadást tartalmaz a csomag?!

Ezt a kérdést nehéz megválaszolni, hiszen lesz olyan hét ahol a kínálat függvényében akár öt- hat nap is megoszthatjuk tippjeinket. Viszont előfordulhat az az eset is, hogy heti két vagy három tipp fog kiírásra kerülni.

A csomag milyen típusú szelvényeket tartalmaz?!

A csomag egyértelműen egy mérkőzésre fog kiéleződni napi szinten. Amelyeken akár végkimenetelt, gólváltást, felett/alatt opciót, hazai/vendég csapat gólszámát és hendikepes fogadást is jelenthet. Egy biztos, hogy naponta egyetlen egy mérkőzésre fogadunk!

Milyen oddsok várhatóak?!

Mivel mi nem az 1,05-1,30-s fogadók közé tartozunk, ezért minimum oddsnak az 1,50-s értékhatárt tartjuk elfogadhatónak. Viszont ez ritkán fog előfordulni az esetünkben. Lényegében az 1,60-s odds feletti értékekre szeretnénk majd letenni a voksainkat, de akár ez az érték a 3,00-hoz is érhet, egy biztosnak vélt döntetlennel, vagy egyéb más tippekkel. Tehát az oddsok 1,50 és 3,00 között lesznek besorolva.

maxresdefault.jpg
Az oddsok értékét 1,50 és 3,00 közé taksáljuk. 

Összesítve tehát, a csomagot azoknak a fogadóknak hoztuk létre akik a biztosabb tippeket helyezik előnyben és nagyobb téttel szeretnek fogadni, vagy éppenséggel az egy mérkőzéses lépcsőtáblázatba beletudják illeszteni a felfogásukat és játékuk rendszerét. Egy biztos, hogy a tippjeinket szeretnénk minimum 70% sikeraránnyal szerepeltetni, ehhez pedig türelmesnek kell lennünk, illetve pontos és kiszámítható tippekkel kell készülnünk! Így bízunk benne, hogy sikerül az új csomagunkban learatni a babérokat és igen kedvező árral indítottuk a csomagunkat, hiszen most bruttó 2999 forintért előfizethet bárki és egy hónapig élvezheti a tippadásunk menetét!
[ecwid_product id=”90946406″ display=”picture title price options addtobag” version=”2″ show_border=”1″ show_price_on_button=”1″ center_align=”1″]

Aki szeretne csatlakozni prémium tippadásunkhoz a lentiekben belinkelt vásárlói felületen megteheti, illetve az “ELŐFIZETÉS” menüpontban, bármikor csatlakozhat hozzánk!
[ecwid widgets=”productbrowser categories minicart” default_category_id=”0″ default_product_id=”0″ minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]

Bízunk benne, hogy sokan csatlakoztok hozzánk és megpróbáljuk elnyerni a bizalmatokat, illetve bebizonyítjuk nektek, hogy egy megbízható és korrekt tippadó szolgáltatással van dolgotok!

0
%d bloggers like this: