b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Sikertörténetünk előtted zajlik!

Az év utolsó negyedévére egyedülálló garanciával készült a szolgáltatásunk. Gyakorlatilag a vállalkozásunk, ahogy már jeleztük is elérte a kitűzött célokat. Több száz felhasználónk van, több ezren követik a munkánkat és elmondható, hogy Magyarországon a legjobbak közé sorolnak már minket a fogadói körökben. Rengetegen ismerték meg a nevünket és kijelenthetjük, hogy mint rövid, mint hosszútávon nézve a szolgáltatásunk nyereség kialakítására képes.


“Mit tudhatunk mi, amit mások nem?”

Erre a kérdésre nehéz lenne válaszolni, viszont kiemelnénk, hogy mi nem elégedtünk meg az egyszínűséggel, illetve nem szeretnénk egy szinten megragadni. Elértünk egy kitűzött célt, viszont fejlesztünk, újabb célokat tűztünk ki magunk elé és a legfontosabb, hogy folyamatosan tanulunk mi is! Tanulunk a hibáinkból, hiszen aki dolgozik, az hibázik és tanulunk mindabból, amit tapasztalatnak hívhatunk. Elemezéseink szinte az esetek 90-95%-ban mindig helyesek, hiszen biztos forrásokból szerezzük meg az információinkat a csapatokkal kapcsolatban.

2018.10.03-i tippadásunk nyertes szelvényei

GONDOLD ÁT, HISZEN CSAK RAJTAD MÚLIK – CSATLAKOZZ MOST!


“Mégis mit fejlesztettünk?”

Kialakítottunk egy egyedi bankroll menedzsmentet, illetve az elemzések mellett az egyre nagyobb vonzáskörrel bíró élő fogadási részlegünk is remekül helyt áll. Bankrollunk tehát egyedi, egységes rendszer, külön stratégia elemekkel ellátva. Az alapja pedig a biztonság! Biztonság, ami kulcsfontosságú egy befektetés esetében, hiszen tekinthetünk a sportfogadásra, mint befektetés. Ezen kívül fejlesztettük a weboldalunk kinézetét is, ami valljuk be még egyedibbé varázsolta a szolgáltatásunkat. Sokak megjegyzik, hogy nem mindennapi amit látnak a weboldalon. Letisztultság, átláthatóság és nem mellesleg megbízhatóság! Igen ez az alapja a munkánknak MEGBÍZHATÓSÁG!


2018.10.04-i tippadásunk nyertes szelvényei

“Miért vagyunk megbízhatóak?”

Folyamatosan publikálunk, kommunikálunk a közösségünkkel. Email, telegram és weboldal alapon is megtesszük mindezt. Manapság nehéz új felhasználókat szerezni, viszont a megbízhatóság által, ami a statisztikában, a tipp archívumban és a napi szinten megosztott szelvények képeiben rejlik rengeteg előfizető bizalmát elnyerték!


“Most pedig a jogos kérdés, hogy miért csatlakozz?”

Mi nem szeretünk senkit sem meggyőzni, mi azt valljuk, hogy az embereknek kell felismerni azt a tényezőt, ami a sikerhez felé vezető út. Az emberek nagy százalékban elengedik a kínálkozó lehetőségeket és elmennek mellettük, viszont van egy bizonyos réteg, aki mer kockáztatni, mer bizalmat szavazni és ennek megvan az eredménye! Nekünk ez a célunk. Mi elszeretnénk nyerni mindenki bizalmát és szeretnék bizonyítani, hogy igenis mi megérdemeljük ezt! Garanciális feltételeket alkottunk ki és aki él a lehetőségekkel, csak nyerhet! 

GARANCIÁNKRÓL BŐVEBBEN – KATTINTS IDE!

Gondold át te is és az év hátralévő időszakában te is garanciális felhasználónk/előfizetőnk lehetsz! Semmi mást nem kell tenned.. Bízni bennünk, betartani az ajánlásainkat és a közzétett ajánlott tétjeinket. Innentől pedig a kezedben lehet a kulcs a sikerhez! Tanulhatsz velünk és akár egy idő után azt is mondhatod, hogy köszönöm megtanultam általatok a sportfogadást! Nekünk már ez is egy elismerés, de tartózkodva ezek az esélyek mind elúszhatnak és talán vissza nem térő alkalmak egyike lehet a mostani számodra!

Gondold át, mi várunk rád is!  

0
%d bloggers like this: