b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Sikerekben fürdünk!

Elindult a május és eddig remekül teljesítünk! “15 napos/Részletezz és nyerj!” és az “ALL IN” prémium csomagjaink is eddig 100%-s teljesítménnyel rendelkeznek! Illetve a próbaidőszakunk már a 11. napja csak és kizárólag nyertes tippeket tartalmaz! Tehát 11 napja nincs megosztva benne veszteséges tipp! Összesen eddig 12 megosztás történt, tehát kiváló statisztikának örvend az ingyenes szolgáltatásunk, amely sajnálatos módon a mai naptól nem elérhető…


Ha már így felhozódott, egy rövidke kitérő erejéig a próbaidőszakról. Több, mint 500 felhasználó/érdeklődő igényelte az ingyenes szolgáltatást és óriási felhajtás övezte ezt, hiszen ahogy már a fentiekben is említettük az előző 11 megosztás alatt végig nyertünk! Viszont több, mint 40 ember hülyének nézte a szolgáltatásunkat, hiszen a próbaidőszak feltétele annyi volt, hogy egy hétig ingyenesen megosztunk egy-egy tippet az igénylőkkel, majd ezt követően a következő 53 napban nem igényelhető a szolgáltatás. Természetesen sokan ennek nem tettek eleget és más névvel, illetve más-más email címmel újra regisztrálták magukat, viszont a rendszerünk ip cím, lakcím és egyéb szűrők segítségével azonosított mindenkit, így kiszűrtük a visszaéléseket, viszont ez által abban is hagytuk a kezdeményezést és nincs a továbbiakban ingyenes próba szolgáltatás!


Ezek után viszont visszatérve a tippadásunkra, jelenleg fantasztikus formát diktálunk, előző hónapban is minden prémium szolgáltatás nyereséggel zárt, most pedig a szolgáltatásaink java része hibátlan formának örvend. Mindent egybevéve ma is a Bajnokok Ligája mérkőzés hozta meg számunkra a sikert, úgy ahogy tegnap is és ugyanazzal az opcióval éltünk most is, mint a Real Madrid-Bayern München találkozón, tehát a gólváltás és a 2,5 over opcióra fogadtunk! Mindent egybevéve ma közel 20 percnyi játék után megszületett az általunk favorizált opció, így tökéletesen zártunk!

49d457c5-89bf-4218-9e2f-f5023a852077
Nyertes tippet osztottunk meg ma is!

CSATLAKOZZ MOST TE IS A PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁSAINKHOZ – KLIKK!

0
%d bloggers like this: