b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie B : Venezia – Lecce – 03/16 17:00

Hosszú idő után ismét az első osztályba kerülhet a Lecce, ehhez hazai pályán meg kell nyerniük az utolsó mérkőzést! (Fotó : Getty Images)

A Serie B-hez ismét bátran nyúlok, hiszen a bajnokság negyedik, illetve ötödik helyezettje találkozik egymással. A bajnokság elég sok izgalmat hozhat, ugyanis a második és a hatodik hely között mindössze három pont különbség van és itt bárki képes lehet begyűjteni a Serie A feljutást érő helyek egyikét. Mivel ilyen nagy a harc, ezért kijelenthetjük, hogy ez most is egyfajta hatpontos párharc lesz, ugyanis egy esetleges vereség akár sokba is kerülhet bármelyik fél számára.

xG (Várható gólszámadat)
1.621.81
Várható végeredmény : 1-1

 

A várható gólszámadatok alapján mindkét csapat bőven az 1.0-ás határ felett rendezkedik be, ráadásul egymás ellen elég sűrűn zártak gólváltással a felek. A legutóbbi mérkőzés december elején történt és akkor 2-2-es döntetlent értek el. Egyik oldalon sem számíthatunk kulcsjátékosok hiányára, így ténylegesen a legjobb és legerősebb felállásban futhatnak a gyepre a felek.  Hazai pályán amúgy a Venezia nagyon gólerős, de a védelem elég sokszor hibázik. A Lecce ezzel szemben a liga egyik leggólerősebb csapata és ebből kiindulva ténylegesen könnyedén kialakulhat egy adok-kapok. Egy szó, mint száz a találkozón én a gólváltást preferálom és nagyon bízom benne, hogy ismét zöldül a találkozón ez az opció.

Predikció : 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: