b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie B : Pescara – Perugia – 08/10 21:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Az olasz másodosztályban elmaradt az előző mérkőzésen a döntetlen, viszont most két szinte teljesen hasonló képességű együttes fog találkozni egymással. A Prescara xG mutatója 1.33, míg a vendégeké 1.26-os értéket mutat, ezért reális érték van a gólváltásban, aminek így előzetesen 69% esélye van. A gólváltás mellett látható, hogy az 1-1-es eredmény a legvalószínűbb ezen a mérkőzésen és megtekintve a felek előző eredményeit, valóban reális lehet ez a “szűk” döntetlen. Úgyhogy 1,5 egységgel a gólváltásra, míg 1 egységgel az 1-1-es pontos végeredményre ajálnok fogadást.

Pescara – Perugia Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1.90 1.5 egység
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
1:1 (Döntetlen) (Pontos végeredmény) 6.00 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: