Serie B: Perugia – Foggia ötletadó

Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Ötletadó rovatunk ma is jelentkezik és az olasz másodosztályból érkezünk két meglátással. Mindkét esetben rizikós opciókra kötnénk alacsony téttel fogadást és reméljük, hogy tovább tart a decemberi sorozatunk!

Decemberi ötletadó ajánlásaink:
15 nyertes – 1 vesztes


I Perugia – Foggia I

Ezen a találkozón akár a hazai csapat sikerére is lehetne fogadást kötni, hiszen folyamatosan csökken a szorzó erre az opcióra a fogadóirodáknál, de mi találtunk egy sokkal “jövedelmezőbbnek” tűnő opciót. A Perguia hazai pályán kiválóan teljesít és 7 mérkőzésen 5-1-1 a csapat mutatója. A mérkőzéseket tekintve látható, hogy többször 2-3 góllal zártak az ellenfelek ellen és mindössze 3 találkozón sikerült 1 vagy 0 góllal az öltözőben vonulniuk. Ma pedig az a Foggia lesz az ellenfél, akik idegenben gyengén teljesítenek és 1-2-5 a mérlegük 8 idegenbeli találkozót követően. A szezont figyelembe véve mindössze egyetlen egy találkozón a Spezia ellen zártak 0 kapott góllal, de ezt a mérkőzést leszámítva minden egyes mérkőzésen kaptak legalább egy gólt. A bajnokságban a 3. legtöbb gólt kapták a vendégek, ami szintén beszédes adat, ráadásul, ha ma minden igaz két belsővédőjük is hiányozhat a találkozóról. Ezért mi úgy véljük, hogy a Perugia siker is borítékolható lehet, viszont a vendégekben is van potenciál a gólszerzést tekintve, ezért mi inkább 2 gólt várnánk a hazai oldaltól, amelyre 2,00-s szorzóért lehet jelenleg fogadást kötni és érdemes élni ezzel a lehetőséggel! Legutóbb 2-0-al zártak a felek ebben a felállásban. Reméljük, hogy most is így lesz!

 Perugia – Foggia (21:00)

Tipp:Több , mint 1,5 gól (Perugia gólszám) odds: 2,00 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

Hirdetések