b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie B: Perugia – Foggia ötletadó

Ötletadó rovatunk ma is jelentkezik és az olasz másodosztályból érkezünk két meglátással. Mindkét esetben rizikós opciókra kötnénk alacsony téttel fogadást és reméljük, hogy tovább tart a decemberi sorozatunk!

Decemberi ötletadó ajánlásaink:
15 nyertes – 1 vesztes


I Perugia – Foggia I

Ezen a találkozón akár a hazai csapat sikerére is lehetne fogadást kötni, hiszen folyamatosan csökken a szorzó erre az opcióra a fogadóirodáknál, de mi találtunk egy sokkal “jövedelmezőbbnek” tűnő opciót. A Perguia hazai pályán kiválóan teljesít és 7 mérkőzésen 5-1-1 a csapat mutatója. A mérkőzéseket tekintve látható, hogy többször 2-3 góllal zártak az ellenfelek ellen és mindössze 3 találkozón sikerült 1 vagy 0 góllal az öltözőben vonulniuk. Ma pedig az a Foggia lesz az ellenfél, akik idegenben gyengén teljesítenek és 1-2-5 a mérlegük 8 idegenbeli találkozót követően. A szezont figyelembe véve mindössze egyetlen egy találkozón a Spezia ellen zártak 0 kapott góllal, de ezt a mérkőzést leszámítva minden egyes mérkőzésen kaptak legalább egy gólt. A bajnokságban a 3. legtöbb gólt kapták a vendégek, ami szintén beszédes adat, ráadásul, ha ma minden igaz két belsővédőjük is hiányozhat a találkozóról. Ezért mi úgy véljük, hogy a Perugia siker is borítékolható lehet, viszont a vendégekben is van potenciál a gólszerzést tekintve, ezért mi inkább 2 gólt várnánk a hazai oldaltól, amelyre 2,00-s szorzóért lehet jelenleg fogadást kötni és érdemes élni ezzel a lehetőséggel! Legutóbb 2-0-al zártak a felek ebben a felállásban. Reméljük, hogy most is így lesz!

 Perugia – Foggia (21:00)

Tipp:Több , mint 1,5 gól (Perugia gólszám) odds: 2,00 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: