b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie B : Lecce – Spezia

Hosszú idő után ismét az első osztályba kerülhet a Lecce, ehhez hazai pályán meg kell nyerniük az utolsó mérkőzést! (Fotó : Getty Images)

A folytatásban egy olasz mérkőzésre ajánlok fogadást, ahol lényegében a Lecce saját kezében tartja a sorsát. Ha nyernek az utolsó fordulóban, akkor hazai közönség előtt ünnepelhetik a Serie A-ba jutásukat.


I Lecce – Spezia I

 

A találkozó számomra “aranybányának” tűnik így elsőre és csak amiatt nem kötök “A” kategóriás fogadást a meccsre, mert olasz másodosztályról beszélünk. A Lecce hazai pályán őrülten jó formát diktál és 17 mérkőzés alatt 12-4-1-s mutatót alakítottak ki. Ami ma kulcsfontosságú számukra, hogy egy adott győzelem esetén kiharcolták a feljutásukat, viszont ha pontokat veszítenek a Palermo veszélyeztetheti ezt a pozíciót és akár rájátszást eredményezhet ez számukra. A Palermo is hazai pályán játszik, úgyhogy izgalmas mérkőzések fognak zajlani 15:00-tól.

A statisztikai adatok alapján a Lecce 2,12, míg a Spezia pedig 1,24-s mutatóval rendelkezik hazai/idegenbeli szereplései során a gólszerzést tekintve. Viszont a vendégeknek 1,88-s átlaga van a kapott gólokat tekintve.

Hosszú idő után ismét az első osztályba kerülhet a Lecce, ehhez hazai pályán meg kell nyerniük az utolsó mérkőzést! (Fotó : Getty Images)

Ami számomra kiváló mutatónak minősül, hogy a Lecce a legutóbbi 8 hazai mérkőzését rendre megnyerte és mindezt úgy, hogy többnyire kapott gól nélkül hozta ezt a csapat. Legutóbb a már bajnok Brescia ellen tették ezt meg, ami valljunk be nem kis dolog. Egy szó, mint száz a Spezia helye szinte garantált a rájátszásban, míg a Lecce hazai formát tekintve egyedinek mondható. A vendégek többször botlottak már idegenbe és számomra ilyen tétnél elképzelhetetlennek tűnik, hogy a Lecce most szúrja el a lehetőséget a feljutásra. Minden az ő kezükbe van, egy döntetlen nem lehet elég, csak a győzelem az elfogadható és nagyon bízom benne, hogy megoldják ezt hazai pályán, hazai közönség előtt.

Lecce – Spezia (15:00) 
Tipp: Lecce (Játékidő eredménye 1×2) odds:1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: