b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A1 : Perugia – Lube Civitanova

A két csapat 2-2-s eredménnyel érkezik az utolsó fordulóhoz és eldől, hogy ki lesz a bajnok. Annyi szent, hogy nem egy unalmas mérkőzést láthatunk, de nem tudom elképzelni, hogy a Perugia kiengedje a kezéből ezt a bajnoki címet. (Fotó : Getty Images)

A röplabda szekció a bajnokságok leállásával és a Bajnokok Ligája mérkőzések csökkenésével párhuzamosan kiesett a kínálatunkból. Az olaszoknál is már a döntőben tartunk, ahol nem meglepő módon a két legjobb a Perugia és a Lube mérkőzik meg egymással.


I Perugia – Lube Civitanova I

 

A két csapat 2-2-s döntetlennel áll és lényegében a kötelező hazai győzelmeket hozták. A Perugia hazai győzelmében mindenképp van érték (odds: 1,50), viszont ahogy már tudjátok az ilyen alacsony szorzókat és főleg kimenetelek szempontjából én hanyagolom. Ezért egy hendikep fogadás ragadta meg a tekintetemet és főleg úgy, hogy a Perugia két hazai meccsét is 3-0-val abszolválta.

A szezonban három alkalommal fogadta hazai pályán a Perugia a Lube-t és minden egyes alkalommal nyerni tudtak. Ezen kívül még volt kupadöntő, ahol szintén nyerni tudtak a hazaiak.

A két csapat 2-2-s eredménnyel érkezik az utolsó fordulóhoz és eldől, hogy ki lesz a bajnok. Annyi szent, hogy nem egy unalmas mérkőzést láthatunk, de nem tudom elképzelni, hogy a Perugia kiengedje a kezéből ezt a bajnoki címet. (Fotó : Getty Images)

Ami a mostani mérkőzéssel kapcsolatban fontos és kiemelendő, hogy minden ma dől el és óriási előnyt jelent ez a Perugia számára, hogy hazai pályán tehetik fel a szezonra a pontot. Mivel a Lube még érdekelt a BL-ben ezért ő számukra még ott van az esély, hogy ott alkossanak, viszont én nem érzek annyit a mostani vendégekben, hogy szoros mérkőzést alakítsanak ki. Benne lehet akár egy szett a játékukban, de látva azt, hogy a Perugia egész szezon során mindössze 4 vereséget szenvedett el az alapszakasz folyamán, ebből hazai pályán mindössze egyszer kapott ki és végig hozta a kiváló formáját szerintem nincs kérdés. A -5,5 pont hendikep opció jó választásnak tűnik, bizakodó vagyok a hazai sikerrel kapcsolatban, ráadásul tényleg ott van az a tényező, hogy a Lube 4 nap múlva BL döntőben szerepel és ez sokkal nagyobb dolog, mint a bajnoki cím. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem a Perugia legalább 6 ponttal megnyeri összesítésben ezt a meccset.

Perugia – Lube Civitanova (20:30)
Tipp: Perugia -5,5 pont (Mérkőzés hendikep pontok) odds:1,83 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: