b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Verona – Juventus – 02/08 20:45

A Verona – Juventus kettős mérkőzésére egy speciális opcióval készültem. Vállalok némi kockázatot, ám mindenképp lesz érték a megosztott opcióban.


A találkozóval kapcsolatosan egyértelmű, hogy nem lesz egyszerű dolga a Juventusnak, hiszen a Verona nagyon jó formában van, ráadásul a mostani riválisuk ellen rendre képesek még kimagaslóbb teljesítményt nyújtani. Ami viszont mindenképp érdekes lehet a találkozóval kapcsolatosan, az Cristiano Ronaldo tavaszi formája. Ahogy még tavaly ősszel beszélgettünk a privát chaten, többen már-már temették a portugál klasszist, hogy mennyire nem megy neki és így tovább. Aztán páran jeleztük, hogy CR sosem az őszi szezonban volt kimagasló, hanem a szezon második felére kerül mindig remek formába. Ez pedig most sem történt másként és az utóbbi mérkőzéseken sorra szerzi a gólokat Ronaldo.

A 2019/2020-as kiírásban CR már 19 gólt szerzett és a legutóbbi hat mérkőzésén rendre képes volt gólt szerezni.

Ronaldo ma is képes lehet gólt szerezni! (Fotó : Getty Images)

Ronaldo legutóbb a Lazio ellen maradt rúgott gól nélkül, bár akkor is megvoltak a portugál támadónak a helyzetei. Ami biztos, hogy a Verona egy remek védelemmel ellátott együttes, ám kiemelendő, hogy elég sok büntetőt hoztak már össze a szezon során. Ennek megfelelően a büntetőkben is lehetne érték, ám kijelenthetjük, hogy a Juventus esetében 99%-ban mindig CR végzi el a büntetőket, ami ismét egy remek esély lehet számunkra. Ronaldo a mostani riválisuk ellen még csak egyszer lépett pályára, de akkor is képes volt betalálni nekik. Én úgy érzem, hogy az utóbbi időben rá éleződik ki a játék, ráadásul ténylegesen rengeteg olyan szituációt képes kialkotni a Juventus a büntetőterületen belül, amikből esetlegesen “tizik” alakulhatnak ki. Úgyhogy én most Cristiano góljára ajánlok fogadást, aki nem mellesleg a héten lett 35 éves és szerintem már csak ebből az apropóból is képes lehet még egy kis extrát kicsikarni magából. Mindezek mellett én egy egységgel önmagamnak megtámogatom a gólváltást és a 2,5 gól feletti opció kettősét, ami 2,50-es oddson “fogható” jelenleg.

Verona – Juventus Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Cristiano Ronaldo bármikor gólt szerez) 1,76 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: