b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A: Valóban ekkora favorit a Juventus?!

Győzelemmel rajtolt a Juventus a 2022/2023-as kiírásban! (Fotó: Getty Images)

2022-08-22664

A Serie A 2. fordulójának záró mérkőzésén a Sampdoria otthonába látogat a Juventus.

Amíg a Sampdoria az első hazai bajnokiját elbukta 2-0-ra az Atalantával szemben, addig a Juventus 3-0-ra nyert a Sassuolo ellen. Mindenképp nagy meglepetés volt ez Vlahovicséktól, hiszen a torinói keretben továbbra is rengeteg a sérült és a Sampdoria ellen sem lesz bevethető több új szerzemény, ill. alapember sem. Ennek megfelelően a mai találkozót is kihagyja Ake, Chiesa, Di Maria, Jorge, Peeters, Pogba és Szczesny, illetve Bonucci játéka kérdéses. Persze így sem kell túlzottan aggódni a vendégeknek, hiszen a mai kezdőben így is temérdek alapember játékhoz juthat. Elől biztosan kezd a szerb Vlahovic, aki már az első fordulóban két gólig jutott, de mellette Kostic és Cuadrado rohamozhat. A középpályán, illetve védelemben pedig ott lehet McKennie, Locatelli, Zakaria, Sandro, Bremer és Danilo. A hazaiaknál is van több sérült, de azért a jól megszokott kezdő minden egyes tagja játékra alkalmas állapotban. Vélhetően a csatársorban Caputo kap főszerepet, míg mögötte a Leris, Rincon, Sabiri, Djuricic négyes húzódhat.

Sampdoria - JuventusFogadási határidő: 20:45

A Juventus tehát elég jól indította az új szezont, de Di Maria parádés teljesítménye is kellett ahhoz, hogy így sikerüljön a rajt. Sajnos az argentin játékos lesérült, így nagy kérdés, hogy mennyire fogja őt tudni pótolni Kostic. A Sampdoria ellen, viszont egy hiányzókkal tűzdelt Juventus is esélyes, hiszen a hazaiak vélhetően ismét a kiesőzóna körül fognak mozogni. A nyár folyamán nem volt nagy mozgás a csapatnál, jött pár érkező az AS Roma, illetve Sassuolo csapataitól, de Damsgaard, Caprari, Thorsby, Bonazzoli távozott. A két együttes között tehát papíron nagy a különbség, ráadásul az egymás elleni eredmények alapján is egyértelműen látható a Juventus fölénye és a bajnoki rajt azért megalapozhatja Vlahovicsék győzelmét a mai találkozón. Ennek megfelelően mi a Juventus győzelmében bízunk és erre fogadunk!

Tipp: Juventus (1×2)
odds: 1.60

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: