b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A: Ütős tippünk van a Napoli bajnokijára!

Elszenvedte a 2022/2023-as szezon első vereségét a Napoli, ám a 17. fordulóban minden esélye adott a nápolyiaknak a javításra, hiszen a 18. helyen álló Sampdoria otthonában tesznek látogatást.

Hogy mennyire lesz kihatással a vendégek teljesítményére az Inter elleni verség jó kérdés, de véleményünk szerint gyorsan kijavíthatják az előző fordulóbeli hibájukat Osimhenék! Ráadásul hiába volt nagy előnye a vendégeknek a vb-szünet után, úgy tűnik, hogy az “üldözők” eléggé összekapták magukat. Számunkra szinte hihetetlen módon, szinte surranó pályán a Juventus odaért a dobogó második fokára és immáron a torinóiak lemaradása mindössze 4 pont. A Napolinak ezenkívül érdemes figyelnie az AC Milan, Inter kettősre is, akikre ugyan a mostani fordulóban kemény meccsek várnak. Ugye az Inter tegnap meglepetésre pontokat hullajtott a Monza ellen, míg az AC Milan az AS Roma elleni rangadóra készül, ahol korántsem biztos, hogy képesek lesznek begyűjteni a három pontot. Úgyhogy a Napolinak ismét adott a lehetőség, hogy növeljék az előnyüket és egy lépéssel közelebb kerüljenek az áhított bajnoki címhez. A Sampdoria ugyan nyerni tudott a Sassuolo ellen a téli szünet után, ám úgy véljük, hogy a Napoli már nagy falat lesz nekik. A felek az idei kiírásban még nem találkoztak, ám a 2021/2022-es szezonban a nápolyiak oda-vissza megverték a Sampdoriát, sőt a mai felállásban egy 4-0-ás kiütéses győzelmet realizáltak. Ami remek hír lehet mindkét tréner számára, hogy szinte minden kulcsjátékosra számíthatnak, úgyhogy ennek ismeretében az egyik legerősebb kezdőjüket küldhetik ki a pályára!

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!


Sampdoria – NapoliFogadási határidő: 18:00

Nehezen tudjuk azt elképzelni, hogy a Napoli az Inter elleni fiaskó után, ne akarna 110%-on pörögni és ne húznák be a győzelmet. A Sampdoria ugyan tud kellemetlenkedni, de sem a védelme, se a támadósora nem olyan ütőképes a csapatnak, hogy ma bármiféle problémát okozzanak a nápolyiak számára. Ha csak a szimpla statisztikákat vesszük számításba akkor is óriási a differencia a felek között, de ha az xG mutatókat nézzük, akkor 0-2-es végeredménnyel lehet kalkulálni. Egyszóval a Napoli győzelmét várjuk és szerintünk legalább 2 góllal fognak nyerni, úgyhogy a -1.0-ás ázsiai hendikep opcióra kötünk fogadást! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! Amennyiben számodra ismeretlen lenne az ázsiai piac, akkor ajánljuk figyelmedbe a cikkünket, ami egy részletes összefoglalást tartalmaz.

Tipp: Napoli -1.0 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.72

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

0
%d bloggers like this: