b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A: Szembemegyünk az árral a Juventus meccsén!

Idén Vlahovic góljaival számolhatunk leginkább a Juventus meccsein! (Fotó: Getty Images)

A Serie A 1. fordulójában eddig elmaradtak a meglepetések, hiszen az Inter, AC Milan, Lazio és az AS Roma is nyerni tudott. Hétfőn viszont a Juventus és a Napoli következik és bőven reális az, hogy valamelyik együttes a mai nap folyamán pontokat hullajthat!

A Juventus felkészülési szezonját végig követtük és kíváncsian várjuk, hogy mire lesz hivatott idén a hazai együttes. Az átigazolási szezon is sok kérdést tartogat önmagában, hiszen a távozók között láthatjuk de Ligtet, Dybalat, Demiralt és Bernardeschit is, az érkező oldalon viszont Pogba, Kostic és Angel di Maria látható. Egyszóval kulcsjátékosok távoztak, de minőségi utánpótlás is érkezett a helyükre. A Sassuolo háza táján viszont nem volt nagy változás, talán Gianluca Scamacca az, akinek a játéka hiányozhat majd a támadásokból, de összességében majdhogynem ugyanaz a keret áll rajtra készen, mint tavaly. Ami szintén biztos, hogy elég pocsékul kezdte meg a 2022/2023-as kiírást a Sassuolo, hiszen hiába dominált végig a csapat a Modena elleni kupameccsen, már az első fordulóban kiestek a másodosztályú csapattal szemben. A mai találkozó előtt viszont joggal bizakodhatnak Berardiék, mert nem elég, hogy több kulcsjátékos is távozott a Juventus csapatától, de a rajtra rengeteg sérülttel tudnak csak kiállni. A hazai keretből hiányzik Chiesa, K. Jorge, Kean, Pogba, Rabiot és Szczesny, illetve Ake és Peeters játéka is kérdéses. Ezzel szemben a vendégeknél csak M. Lopez nem bevethető, ám rajta kívül szinte mindenki játékra alkalmas állapotban van és így az egyik legerősebb keret kerülhet a pályára a Sassuolo részéről.

A Sassuolo az előző kiírásban is kellemesen megizzasztotta a mai ellenfelét, hiszen a Juventus 2022-ben egy kupa, illetve egy bajnoki meccsen 2-1-es győzelmet ért el a zöld-fekete mezes együttes ellen, viszont a mai felállásban még 2021. októberében 2-1-re a Sassuolo tudott győzni. Nagy kérdés persze az is, hogy a Modena elleni kiesés mennyire tépázta meg a vendégek önbizalmát, de mivel a Juventusnál rengeteg a sérült, ill. volt több kulcsjátékos is akik távoztak a nyár folyamán, így egy nagyon szoros meccsre számítunk. A fogadóirodák kezdeti odds szabása is változik, hiszen a sérültek bejelentése után, folyamatosan emelkedik a Juventus győzelmének szorzója. Persze sokaknak a most látott szorzó egyfajta “kínálkozó” esély lehet és a hétfői nap folyamán sokan húzhatják majd be az x-et a Juventus győzelme mellett. Viszont mi úgy gondoljuk, hogy a Vlahovic, di Maria, Cuadrado, Zakaria, Locatelli, Fagioli, Kostic középpályás, illetve támadósor, ma nem lesz képes sok gólt szerezni. Ezáltal nem lesz nagy különbség a felek között és nagy esély lehet a Sassulo +1.5-ös ázsiai hendikepjében!

Tipp: Sassuolo +1.5 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.62

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: