Serie A : Spal – Juventus

Az ötletadó rovatunk második részében a Juventus reménységében kerestük az esélyeket.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
108 nyertes – 65 vesztes ajánlást tettünk közzé.


M. Kean ma is kiveheti a részét a Juventus sikereiből. (Fotó : Getty Images)


I Spal – Juventus I

A Juventus lassan megnyeri a bajnokságot. Ennek fényében ma többen pihenőt is kaptak és az Ajax elleni visszavágóra készül a csapat. Viszont az is látható, hogy a vendégek egyáltalán nem eresztettek le és hála Moise Kean játékának végig győzelmeket harcol ki az együttes. Ma az olasz tehetség játékában kerestük az esélyeket és kiindulva az előző bajnoki találkozóból ahol rendre képes volt gólt szerezni, mi úgy érezzük, hogy ma is betalálhat. A bet365 fogadóportál 3,10-s szorzót ad a Kean góljára, amelyben hatalmas érték lehet, ezért alacsony téttel érdemes fogadást kötni és várhatóan Ronaldo pihenője miatt Kean több lehetőséget kap a mai mérkőzésen.

Spal – Juventus (15:00)
Tipp:Moise Kean (Bármikor gólt szerez) odds:3,10 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021