b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A: Sokba kerülhet ez a botlás Giroudéknak

Több vitatott helyzet volt, amit az AC Milan játékosok számon kértek a játékvezetőn, de végül gólnélküli döntetlennel zártak a csapatok. (Fotó: AFP)

Az olasz bajnokság 32. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a listavezető AC Milan ismét gól nélküli döntetlent, ezúttal a Torino vendégeként.

A Serie A-ban listavezető AC Milan a Torino elleni vasárnap esti meccsen ismét képtelen volt győzelemmel zárni és ezzel a hétfői Bologna ellenni 0-0-ás döntetlent követően, ismét rúgott gól nélkül zárt. Aggodalomra adhat okot, hogy a tegnapi mérkőzésen is elég ötlettelen volt a vendégek támadójátéka és a statisztikák alapján hatvan perc leforgása alatt, mindössze egy kaput eltaláló lövése volt a jelenlegi listavezetőnek.

A Serie A idén az egyik legszorosabb véghajrát ígéri, ugyanis jelenleg négy csapat van versenyben a scudetto elnyeréséért. Jelenleg az AC Milan vezeti a bajnokságot 68 ponttal, de szorosan a csapat mögött ott van az Inter 66 ponttal, akik ráadásul meccs elmaradásban is vannak. A harmadik helyen a Napoli 66 ponttal, illetve 62 ponttal a Juventus a negyedik.

A bajnokságból hat forduló van hátra és őszintén szólva, teljesen kiszámíthatatlan, hogy ki fogja megnyerni a 2021/22-es Serie A-t. 

 

0
%d bloggers like this: