b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Sassuolo – Napoli – 20:45

Hazai pályán remekül teljesít az Ancelloti legénység, vajon ma is sikerül nekik behúzni a győzelmet? (Fotó: AFP)

A Serie A is téli álomra hajtja a fejét, ám egy igencsak remek mérkőzéssel zárul a 17. forduló. Ugyanis a pályán a Sassuolo és a Napoli mérkőzik meg egymással.


A mérkőzésen a szimpla statisztikai adatokra alapoztam ismét. A hiányzókat tekintve kijelenthetjük, hogy egyik félnek sem kell aggódnia azon, hogy a legjobbjait nélkülözni kellene, ennek megfelelően pedig ténylegesen minden klappolhat egy izgalmas kilencven perchez. A Sassuolo idén is egy igencsak nehéz ellenfélnek számít és ténylegesen az együttes egyik nagy előnye, hogy szinte minden egyes mérkőzésén képes volt gólt szerezni. Ennek megfelelő a hazaiak statisztikája is, miszerint eddig nyolc hazai mérkőzésen minden egyes alkalommal képes volt a Sassuolo legénység gólt szerezni és mindössze egy olyan találkozó volt, amelyen nem kaptak gólt.

A Sassuolo rúgott gólátlaga 2,25, míg a Napolié 1,62-t mutat. Ennek megfelelően bőven reális a gólváltás, főként úgy, hogy a vendégek mindössze egy találkozót húztak ki idegenben kapott gól nélkül.

Vajon képes lesz győzelemmel zárni az évet a Napoli? (Fotó: AFP)

Ami mindent elmond az előzetes statisztikákról és arról a tényezőről, hogy ma mennyi esélye van a góloknak, az a “Mindkét csapat szerez gólt” opció esélyessége, ami jelen esetben 88%-t mutat. Ez az érték pedig roppantul magas, főként úgy, hogy egy két tényezős opcióról beszélünk. A hazai keretben Caputo és Berardi játékára biztosan lehet számítani. A két olasz játékos tizenhat gólt szerzett idáig. A vendégek keretében Milik, Mertens és Insigne is játékra alkalmas állapotban. A trió eddig tizenhárom gólt termelt. Egy szó, mint száz a találkozón én a gólváltással kalkulálnék, amelyre a fentiekben leírt módon hatalmas esély van. Úgyhogy nem kételkedek a statisztikában, ill. a játékosok képességében sem és remélem, hogy a felek az év utolsó meccsén odateszik magukat.

Sassuolo – Napoli Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,53 “A” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: