b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Sassuolo – Lazio – 15:00

Immobile ma is kiveheti a részét a gólokból, hiszen az olasz támadó vezeti a Serie A idei kiírásának a góllövőlistáját. (Fotó : Getty Images)

A második elemzés esetében egyetlen tényező befolyásolta csak azt, hogy nem a legmagasabb tétet ajánlottam a megosztott opcióra. Ez a tényező pedig nem más, mint Berardi sérülése..


Ahogy a felvezetőben is említettem, az egyetlen tényező Berardi sérülése árnyékolja be ezt a tökéletesnek ígérkező ajánlást. Ami biztos, hogy a Lazio mérkőzéseivel az utóbbi időben, mint ajánlásokkal, mint élő tippekkel sikerült nyereséget kialakítanunk és ezt leginkább a támadószellemű stratégiájuknak köszönhetjük. Ami egyértelmű, hogy a vendégeknek négy nap múlva, hazai pályán kötelező a győzelem az Európa Ligában és ennek megfelelően hatalmas kérdés az, hogy milyen csapatot láthatunk a pályán. Az előzetes információk alapján viszont nincs arra sehol sem utalás, hogy itt a vendégek trénere Simone Inzaghi pihentetne. Annyi biztos, hogy a két csapat között a mostani szezonban azért van bőven különbség, a Lazio ismét remek szezont fut és tizenkét fordulót követően mindössze két vereséget számlál a csapat. Ennek köszönhetően pedig az előkelő harmadik helyen állnak jelenleg. A hazai részről már nem épp ilyen “rózsás” a helyzet, hiszen a védelem miatt leginkább már hat vereséget számlál a csapat és mindössze a tizennegyedik helyen állnak, ám elég szorosnak mondható a középmezőny. A vendégek részéről egyetül Kishna az aki kihagyja sérülés miatt a mérkőzést, míg a hazai oldalon a megszokott hiányzókon kívül Berardi combsérülése miatt kénytelen kihagyni a találkozót.

A gólszámadatok alapján 1,39, ill. 1,86 a két csapat mutatója.

Immobile ma is betalálhat a Sassuolo otthonában, ám igencsak izgalmas mérkőzés elé néznek a vendégek. (Fotó : Getty Images)

A gólszámadatok alapján tehát igencsak reálisnak tűnik a gólváltás, ám a 2,5 gól feletti opció is zöldülhet. Az U/O táblázatra ránézve mindkét csapat igencsak gól gazdag mérkőzéseket szokott játszani. A hazaiak 3,8, míg a vendégek 3,4-es gól/mérkőzés átlaggal rendelkeznek és elmondható, hogy a Sassuolo 9-2, míg a Lazio 9-3-as arányban zárt 2,5 gól felett. Egy szó, mint száz a mostani fogadás alapja tehát ez lenne, hogy 2,5 gól felett zárnak a felek, ám ehhez a tényezőhöz remekül passzol a gólváltás is. A vendégek részéről több gólerős játékos is van, de leginkább C. Immobile az akit érdemes kiemelni, hiszen az olasz támadó már tizennégy gólnál tart, ami nem gyenge teljesítmény. Rajta kívül pedig Correa az, aki szállíthatja a gólokat. A hazai részről a legeredményesebb támadó Berardi tehát kidőlt, de rajta kívül a Caputo,Boga kettős bármikor betalálhat. Úgyhogy egyetlen játékos az, aki miatt azt mondtam, hogy a gólváltás és a 2,5 gól feletti opció, mindössze 2,5 egységgel legyen ajánlva, viszont mindenképp fontos kiemelnem, hogy a mai nap egyik legbiztosabbjának érzem ezt az opciót. Ennek pedig egy oka van, a Sassuolo hazai pályán eddig minden egyes alkalommal 2,5 gól felett zárt és egy találkozótól eltekintv (Sassuolo – Spal (3-0)) mindig lejött a gólváltás is. Az ellenfelek pedig nem kis kaliberű csapatok voltak, hiszen a Bologna, Fiorentina, Inter, Atalanta, Sapdoria ötös ellen jöttek létre ezek az eredmények.

Sassuolo – Lazio Fogadási határidő : 15:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,80 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: