Serie A : Sassuolo – Juventus

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Ötletadó rovatunk ma két résszel fog jelentkezni és mindkét esetben igencsak érdekes, egyben izgalmas mérkőzésekre ajánlanánk alacsony téttel fogadást.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
43 nyertes – 19 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma is lesz oka az örömre Cristiano Ronaldoéknak? (Fotó: AFP)

I Sassuolo – Juventus I

A mérkőzésen egy dolog “szúrt szemet” egyből számunkra, hogy a Juventus betonbiztos védelméből Chiellini, Bonucci és Barzagli is hiányozni fog. Ami látható ezen esetben, amikor a Chiellini/Bonucci páros hiányzik, szinte rendre megzörrent a Juventus hálója. A Parma ellen a Spinazzola, Caceres, Rugani, Cancelo négyes nem remekelt jól és hazai pályán 3 gólt is kapott az együttes. Most pedig az a Sassuolo lesz az ellenfél, akik hazai pályán remekül teljesítenek és a 2018/2019-s szezonban mindössze 2 vereségük van, a többi mérkőzésükön viszont pontot tudtak szerezni.

A Sassuolo hazai pályán 13 mérkőzésből 12 alkalommal gólt szerzett. Az Inter, AC Milan, Lazio, Fiorentina és az Atalanta is gólt kapot a csapat vendégeként.

Számunkra hatalmas esélyt jelent a zebrák foghíjas védelme, amelyből a legfontosabb alapemberek is hiányoznak. Ez kapóra jöhet a Sassuolo számára és akár egy meglepetés eredmény is benne lehet a mérkőzésben, bár Cristiano Rondaldo által fémjelzett Juventus aligha fog 0 ponttal távozni.

Sassuolo – Juventus (18:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,90 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0