b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Sassuolo – Juventus

Ötletadó rovatunk ma két résszel fog jelentkezni és mindkét esetben igencsak érdekes, egyben izgalmas mérkőzésekre ajánlanánk alacsony téttel fogadást.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
43 nyertes – 19 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma is lesz oka az örömre Cristiano Ronaldoéknak? (Fotó: AFP)

I Sassuolo – Juventus I

A mérkőzésen egy dolog “szúrt szemet” egyből számunkra, hogy a Juventus betonbiztos védelméből Chiellini, Bonucci és Barzagli is hiányozni fog. Ami látható ezen esetben, amikor a Chiellini/Bonucci páros hiányzik, szinte rendre megzörrent a Juventus hálója. A Parma ellen a Spinazzola, Caceres, Rugani, Cancelo négyes nem remekelt jól és hazai pályán 3 gólt is kapott az együttes. Most pedig az a Sassuolo lesz az ellenfél, akik hazai pályán remekül teljesítenek és a 2018/2019-s szezonban mindössze 2 vereségük van, a többi mérkőzésükön viszont pontot tudtak szerezni.

A Sassuolo hazai pályán 13 mérkőzésből 12 alkalommal gólt szerzett. Az Inter, AC Milan, Lazio, Fiorentina és az Atalanta is gólt kapot a csapat vendégeként.

Számunkra hatalmas esélyt jelent a zebrák foghíjas védelme, amelyből a legfontosabb alapemberek is hiányoznak. Ez kapóra jöhet a Sassuolo számára és akár egy meglepetés eredmény is benne lehet a mérkőzésben, bár Cristiano Rondaldo által fémjelzett Juventus aligha fog 0 ponttal távozni.

Sassuolo – Juventus (18:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,90 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: