b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Sassuolo – Cagliari – 15:00

CAGLIARI, ITALY - NOVEMBER 10: Giovanni Simeone of Cagliari scores his goal 3-0 during the Serie A match between Cagliari Calcio and ACF Fiorentina at Sardegna Arena on November 10, 2019 in Cagliari, Italy. (Photo by Enrico Locci/Getty Images)

Az első elemzésem esetében egy olasz bajnokit emeltem ki, méghozzá a Sassuolo – Cagliari kettős összecsapását.


A mérkőzés esetében leginkább a tapasztalataimra, ill. a két csapat látott eredményeire hagyatkoznék. A Cagliari esetében legutóbb a Lecce elleni mérkőzésen fogadtunk, míg a Sassuolot a Lazio ellen favorizáltuk. Mindkét esetben kiemelhetjük, hogy sikerült nyernünk, mégpedig a mindkét csapat szerez gólt opcióval. Ennek megfelelően ma is ez az ajánlásom alapja, ám azért nem zárom le ennyivel ezt az elemzést. Ami látható, hogy mindkét együttes igencsak hatékonyan dolgozik elől a hazaiak huszonnégy, míg a vendégek huszonkilenc gólnál tartanak mindezt tizenhárom, tizennégy fordulót követően. (Remek eredmények!)

A két együttes adatai alapján, a hazaiak mindössze 14,29%-ban maradtak kapott gól nélkül, míg a vendégek 33,33%-ban tették meg mindezt. A Failed to score (rúgoott gól nélkül) mutató pedig 0%-on áll, tehát minden egyes mérkőzésen képesek voltak a felek gólt szerezni a mostani felállásban.

Eddig remek szezont fut a Cagliari, ráadásul igencsak hatékonyak elől. Ám a mai mérkőzésen szintén egy támadásokban erős csapattal találkoznak, ráadásul gyengíti a vendégek esélyességét, hogy Olsen továbbra is eltiltott. (Fotó : Enrico Locci – Getty Images)

Ami látható, hogy a hazaiak védelme nem épp a legtökéletesebb, de hazai pályán, ill. legutóbb a Juventus ellen is képesek voltak betalálni. Ha már hazai pálya, akkor látható, hogy a csapat a Lazio, Fiorentina, Inter, Atalanta négyesnek is gólt rúgott. A mérkőzéssel kapcsolatosan szintén remek hír, hogy a vendégek hálóőre Olsen továbbra is eltiltott, márpedig a svéd kapus hiánya nagyon meghatározza a Cagliari teljesítményét. Több bravúrt is bemutatott a csapat, ráadásul igencsak hatékonyan védett eddig. Ennek megfelelően alakult az előző fordulóban a Sampdoria elleni meccs, ahol három gólt is kapott az együttes. Egy szó, mint száz a hazaiak várható gólszámadata 2,29, míg a vendégek értéke 1,67-t mutat. Ezen adatok alapján akár három-négy gólos mérkőzést is láthatunk, viszont a “Failed to score” mutatók, ill. a “Clean sheet” (kapott gól nélkül) mutatók miatt kénytelen vagyok a gólváltásra fogadni, amelyet öt egységgel ajánlok fogadásként.

Sassuolo – Cagliari Fogadási határidő : 15:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,53 “A” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: