b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Sassuolo – Bologna – 20:45

A második elemzés esetében a Sassuolo – Bologna párosításra ajánlok fogadást.


A Bologna mérkőzésére legutóbb az Inter ellen fogadtunk és én már akkor is kiemeltem, hogy ez a csapat az utóbbi fordulókban remekül használja ki a helyzeteit és ennek megfelelően képesek voltak az előző fordulóban is gólt szerezni. A mostani ellenfelük nincs a helyzet magaslatán, ha a védekezést tekintjük, ám ez a kettős képes lehet ma egy gólváltást kialakítani. Sokak kételkednek a mai nap az olaszokban, ám én úgy érzem, hogy tovább folytatódik a Bologna hatékonysága és ma is betalálhatnak.

A várható gólszámadatok alapján 1,63, ill. 1,44 a két csapat mutatója.

Vajon képes lesz ma is betalálni a Bologna? (Fotó : Getty Images)

A Sassuolo minden egyes hazai tétmérkőzésén képes volt legalább egy gólt szerezni, ám a Spal elleni bajnokit leszámítva mindig gólt, vagy gólokat is kaptak. A Bologna idegenben a Genoa és Udinese kettős ellen maradt góltalan, ám ezt megelőzően, ill. ezt követően is minden egyes alkalommal gólt szerzett a csapat. Az előző szezonban két alkalommal találkoztak a felek és mindkét alkalommal jött a gólváltás és én most úgy érzem, hogy ez ma is kialakulhat a mérkőzésen. A hazai csapatból Obiang aki eltiltása miatt biztos kihagyja a mérkőzést, míg a vendégektől Dijks és Tomiyasu az aki nem léphet pályára. Egyszóval minden adott arra, hogy mindkét csapat szinte a legjobb kezdőjét küldje a pályára és ezzel egy izgalmas mérkőzés szemtanúi lehessünk.

Sassuolo – Bologna Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,61 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: