b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Sampdoria – AS Roma

Ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz össze a Roma? (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk második részében egy olasz bajnokit választottunk ki, ahol szintén mindkét csapatnak szüksége lenne a 3 pontra, hogy a legjobb 6 közé kerüljenek.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
106 nyertes – 61 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz össze a Roma? (Fotó : Getty Images)

I Sampdoria – AS Roma I

A két csapat igencsak jó támadósorokkal rendelkezik, hiszen a hazaiak részéről a jelenlegi “gólkirály” Quagliarella, Defrel , míg a vendégek részéről Dzeko, Perotti, Zaniolo és Kluivert rohamozhat. Mindkét oldalról elmondható, hogy gólokban gazdag mérkőzéseket alakítanak ki az utóbbi időben és rendre képesek a gólszerzésre, viszont többször gólt is kapnak.

Egymás elleni eredmények alapján legutóbb 4-1-s mérkőzést játszottak a felek, de ezt megelőzően a mostani felállásban 3 alkalommal is gólváltásokkal zártak, illetve két alkalommal 2,5 gól feletti érték is jött.

Mivel mindkét csapatnak szüksége lenne a pontokra és nem mellesleg kiváló formában vannak a támadóik, ezért számolnánk a gólokkal és véleményünk szerint ma betalálhat mindkét csapat. Erre 1,50-s szorzóért cserébe lehetne fogadást kötni, viszont a 2,5 gól feletti opcióval párosítva már 1,80-s szorzóért cserébe lehet fogadást kötni. Ebben nagy érték van és vélhetően, ha betalál mindkét csapat, akkor egy 3. találat is fog érkezni a mérkőzésen.

Sampdoria – AS Roma (20:30)
Tipp: Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) odds:1,80 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: