b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Sampdoria – AC Milan – 07/29 19:30

Vajon újraismétli magát a történelem és két 0-0-s végeredményt hoz a csapatok kupamérkőzése? (Fotó: AFP)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Őszintén szólva a Milan/Napoli kettős az, akiknek minden egyes pont számít és Ibrahimovic érkezésével a piros/fekete mezes csapat teljesen más képet mutat a támadásokat tekintve. Nagyon sok gólt szereztek a kényszerszünet óta, viszont kijelenthetjük azt is, hogy elég sűrűn kapnak gólt a vendégek. A várható gólszámadatok alapján 1,28 és 1,97 a két csapat mutatója, az-az reális esély van a gólváltásra, de a 2,5 gól feletti opcióra is. Ilyen értékek mellett pedig érdemes beszállni a meccsbe.

Sampdoria – AC Milan Fogadási határidő : 19:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett + Igen (Összesített gólok + Mindkét csapat szerez gólt) 1.95 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: