b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A: Sablontippet húzunk be a Juventus-Inter párharcon!

Idén Vlahovic góljaival számolhatunk leginkább a Juventus meccsein! (Fotó: Getty Images)

A Serie A 2022/2023-as bajnokságát egyik csapat sem kezdte túl jól, ám bátran kijelenthetjük, hogy az utóbbi hetekben mindkét klub elkapta végre a fonalat és sorra gyűjtötték be a győzelmeket.

A Juventusnál persze továbbra sem túl “rózsás” a helyzet, hiszen rengeteg a sérült és Allegri ma sem számíthat a következő játékosaira Ake, De Sciglio, Iling, Kaio Jorge, Kean, Paredes, Peeters és Pogba. Viszont mindenképp jó hír, hogy a PSG ellen már pályára léphetett Chiesa, illetve nagy eséllyel ma már Vlahovic is bevethető lesz. Az Internél viszont jóval kedvezőbb a helyzet és Dalbert sérülésétől eltekintve D’Ambroiso és Lukaku játéka kérdéses. Az említett játékosokon kívül pedig mindenki bevethető a milánóiaknál. Nem lesz ez tehát egy egyszerű meccs, hiszen a Juventusba elkezdtek visszatérni az alapjátékosok, ráadásul hazai környezetben bárki ellen képes a pontszerzésre a csapat. Ha csak az idei kiírásban lejátszott mérkőzéseket nézzük, akkor a bajnokságban még veretlen a csapat és minden egyes tétmeccsén betalált legalább egyszer a Juventus. Az Interről is elmondható ez, hogy leginkább hazai környezetben értek el jobb eredményeket, ám az idegenbeli túrákon elég nyögvenyelősen teljesítettek és többször pontokat hullajtottak. Ami viszont róluk is elmondható, hogy szinte minden meccsen rúgtak legalább egy gólt, ám a túráik nagy részén legalább egy találatot is kaptak. Egyszóval egy igencsak izgalmas 90 perc szemtanúi lehetünk..

VB 2022 TIPPJÁTÉK

Szurkold velünk végig a foci VB-t a b&wtips tippjátékában és nyerd meg az értékes nyereményeink egyikét! 

FŐDÍJ: ADIDAS VB AL RIHLA PRO LABDA
2. ÉS 3. HELY: A NYERTESEK ÁLTAL VÁLASZTOTT FOCIMEZ!
4.-10. HELY: 1 HAVI FULL PACK ELŐFIZETÉS

Juventus - InterFogadási határidő: 20:45

Mindkét csapatban játékra alkalmas állapotban vannak a gólokért felelős játékosok és igazából a szezonban mutatott eddigi eredmények alapján, bőven reális az, hogy ma is mindkét fél betalál majd. Egyik csapat sem nyújt idén stabil teljesítményt a védekezésben és ahogy említettük is nagyon sok az olyan futballista a keretekben, akik képesek lehetnek gólt/gólokat szerezni. Egyszóval a mai felállásban mindkét fél elég gólerősnek mondható, így mi a gólokra fogadunk és a gólváltást favorizáljuk! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.75

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

APPLE STORE

GOOGLE PLAY

0
%d bloggers like this: