b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Parma – Lazio – 01/10 15:00

Immobile ma is kiveheti a részét a gólokból, hiszen az olasz támadó vezeti a Serie A idei kiírásának a góllövőlistáját. (Fotó : Getty Images)

A Parma – Lazio mérkőzésén két ellentétes formában lévő együttes fog találkozni egymással. A Parma ugyanis az utóbb négy fordulóban nagyon gyenge eredményekkel zárt a Lazio viszont kezd visszatalálni a régi játékához és példának okáért az utóbbi fordulókban megszorították az AC Milant egy 3-2-es mérkőzésen, de nyerni tudtak a Fiorentina és a Napoli ellen is. A Parma idén nagy valószínűséggel a bennmaradásért fog küzdeni, míg a Lazionak itt lenne az ideje a jobb eredmények és a “kötelező” sikerek begyűjtésére. A mai pedig ehhez tartozik és őszintén szólva, ha ma is pontokat veszít a vendég együttes, akkor komoly veszélybe kerülhet az idei szezon számukra..

xG (Várható gólszámadat)
0.422.12
Várható végeredmény : 0-2

 

Ami azt illeti a Parma hazai pályán sem teljesít valami jól, hiszen a nyolc lejátszott bajnokijukból mindössze egy győzelmet húztak be, ráadásul a támadósoruk igencsak gyenge teljesítménnyel bír és mindössze három gólt szereztek a Stadio Ennio Tardini gyepén. A Lazio sem “vitézkedik” idegenben, de azért a csapat nyolc mérkőzésen 4-2-2-es mérleget alakított ki. A vendégek gyengepontja a védekezés, ugyanis a C. Immobile által fémjelzett támadósor továbbra is nagyon hatékony és példának okáért a nyolc lejátszott idegenbeli mérkőzésen tizennégy gólt szerzett a csapat, ám ehhez tizenkét kapott gól párosul. A hazaiak támadósorában viszont vélhetően ma nem lesz gól, bár az utóbbi hetek eredményei alapján bármi megtörténhet, attól viszont nehezen tudok elvonatkoztatni, hogy a hazaiak harmincegy gólt kaptak az idén. Mivel kevés a rúgott gól részükről és rengeteg a kapott, így az Immobile/Caicedo duónak ma “kutya kötelessége” legalább egy gólos előnyt kialakítani a vendégek számára. Mivel a forma kezd visszatérni és a régi lenni, ezért nagyon bízom benne az amúgy kevés hiányzót számláló Lazio esetében, hogy ismét győzni tudnak. A szorzó folyamatosan csökken a vendégek sikerére, én pedig egy ázsiai hendikep opcióval támogatom meg őket, ami a -0.75-ös line lenne. Az előző években rendre nyerni tudott a Lazio a Parma ellen és elmondható a mérkőzések döntő többségéről, hogy gól nélkül zárt a Parma ezen találkozókon. A statisztikai rendszerünkben egyébként ez az opció szerepel, ám olyan kaotikus itt az év eleje, hogy bármikor betalálhat az amúgy gólszerzést tekintve igencsak “impotens” hazai támadósor.. A favorizált predikció pedig tökéletes lehet, ugyanis a Lazio pontvesztése esetén ugyan bukunk, de egy gólos előnynél a nyereményünk felét, míg nagyobb arányú győzelem esetén a teljes nyereményünket megkapjuk. 

Predikció : 
Lazio -0.5 , -1.0 (Ázsiai hendikep)
Odds: 1.75Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: