b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A: Parma – Juventus esélylatolgatás

Ma ismételten egy nyilvános napot tartunk és két elemzéssel készültünk a követőinknek. Rengetegen érdeklődnek napi szinten a szolgáltatásunkról, hogyan is működik és mi alapján hozzuk meg a döntéseket. Ezeket a nyílt napokat ezért hoztuk létre és szeretnénk, ha egyre többen megismernétek a szolgáltatásunkat, megkedvelnétek a munkánkat és követnétek minket nap, mint nap! Esély mindenki előtt adott, mi megpróbálunk minden egyes nap profitálni és segíteni minden egyes követőnknek!


Szeretnél te is minden nap értesülni a velünk kapcsolatos információkról és hírekről?

Csatlakozz a Telegram csatornánkhoz:
http://www.t.me/betandwintipps

Ha, pedig érdekelnek az ajánlásaink és szeretnél csatlakozni:

ELŐFIZETÉSED MÁR ITT IS IGÉNYELHETED – KLIKK!


A Parma – Juventus mérkőzésen mi ismételten a “nagyobbnak/erősebbnek” vélt csapatra fogadunk, aki nem más, mint a Juventus. Lényegében felesleges bármiféle statisztikát és értéket nézni, hiszen egyértelműen a zebrák az esélyesebbek a találkozón. Gyakorlatilag ma nem is nagyon lehet fogadni a mérkőzésen, hiszen nagyon alacsonyak a szorzók a vendégek bármiféle sikerére. Ebben az esetben nem nagyon mernénk, sem under, sem over opciót húzni, hiszen bőven esélyes egy nagy gólzáporos találkozó, de akár egy szoros 2-3 gólos mérkőzés is benne lehet a pakliban. A Parma most került fel a Serie A-ba, míg a Juventus egyértelműen a liga meghatározó és bajnokaspiráns együttese. A “Juve” két győzelemmel áll és legutóbb a Lazio együttesét verték meg 2-0-ra, míg a Parma két fordulót követően még nyeretlen és 0-1-1 a csapat mérlege. Amit mi láttunk a legutóbbi mérkőzésen a Spal otthonában az katasztrófa volt a hazai csapat esetében. A Parma nincs igazán egyben és elől igencsak haloványak. Lényegében egynek köszönhették, hogy nem kaptak sokkal több gólt, hogy a Spal keretében nincs egy meghatározó és remek adottsággal rendelkező ék. Ma viszont jönnek a nagyágyúk és talán már az öltöző folyosón eldől ez a párharc. Cristiano Ronaldo számára eddig nem jött ki a lépés a mérkőzéseken, de sorra alakítja ki a helyzeteket, illetve segíti a társait egy-egy gólpasszal. Elől egyébként a Ronaldo-Mandzukic-Costa trió várható, míg mögöttük a Khedira, Dybala, Matuidi tiróra lehet számolni. A védelem egyben van, főleg a Bonucci-Chiellini kettősben lehet bízni, egyedüli gyenge pontja  a csapatnak talán Cancelo, de a portugál a Lazio ellen remekül játszott. Mi úgy véljük, hogy a szezonbeli kisebb megingást követően, ma beindulhat a CR parádé. A portugál egyre motiváltabban futballozik és vélhetően ma kiszakad a gólszák, ráadásul társa Mandzukic is remek formában van, a VB-n is jól játszott a horvát, de most itt a szezonban is tovább “szárnyal” teljesítményileg. Ezért mi úgy véljük, hogy a mostani frissen feljutott Parma nem igazán okozhat gondot Ronaldoéknak, ezért behúztuk a vendégek sikerét, akikre egy 1:0-s hendikep mellett fogadunk! Szerintünk a mérkőzésen 0-3-s vendég siker születik és szerintünk ezen a találkozón ez az egyik legígéretesebb opció!

Parma – Juventus (20:30)  Tippmix kód: 22745 V
Tipp:Juventus (Hendikep 1:0) odds:1,60 “A” kategória 

Amennyiben tetszik a mai ajánlásunk kérjük, hogy egy megosztással segítsd a munkánkat. Illetve, ha bármilyen véleményed lenne szívesen fogadjuk!

0
%d bloggers like this: