b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A: Nem tudjuk kihagyni ezt a rangadót a pénteki napon!

Lukaku visszatért az Interhez és akár gólkirály is lehet a Serie A-ban! (Fotó: Getty Images)

2022-08-26263

A Serie A 3. fordulója egy roppantul izgalmas mérkőzéssel, egyben rangadóval indul, ugyanis a Lazio és az Inter találkozik egymással.

Nem kérdés, hogy melyik csapat az erősebb, hiszen az Inter parádés formában kezdte meg a szezont, ráadásul a Lukaku/Martinez páros ismét futószalagon termeli a gólokat. A Lazio esetében viszont nincs ok bizakodásra. Legutóbb a Torino ellen nagyon gyengén játszott a csapat, míg az első fordulóban a Bologna ellen is izzadós meccsen sikerült összehozni a három pontot. Az Inter játékosok tehát joggal bizakodhatnak a mai találkozó előtt, ráadásul ha megnézzük a csapatok egymás elleni eredményeit, az utóbbi években alig volt olyan meccs, ahol ne szerzett volna legalább egy pontot a milánói csapat. Ehhez még párosul a Transfermarkt oldalán megtalálható adat, amely alapján látható, hogy az Inter kerete kétszer olyan értékes, mint a hazaiaké..

Lazio - InterFogadási határidő: 20:45

Nem akarunk ezen a meccsen a kimenetelek felé húzni, de a tippünk lényegében erre épül. Ami látható, hogy az Inter idén is nagyon gólerős csapat és azért a Lazio védősora (Lazzari,Patric, Romagnoli és Marusic) nem olyan nevekből tevődik össze, amely könnyűszerrel hatástalanítaná a Lukaku/Martinez támadóduót. A belga támadót ráadásul fűti a bizonyítási vágy, hiszen rengeteg kritika érte a teljesítményét a Chelsea-ben és sokak Olaszországban is kételkedtek a teljesítményében. Egyszóval bízunk az Inter győzelmében, de ahhoz, hogy Lukakuék megszerezzék a három pontot, ahhoz két gólt kell szerezniük. Ezt eddig mindkét bajnokiján hozta a csapat és szerintünk az említett Lazio védelemmel szemben is legalább kétszer betalálnak a vendégek!

Tipp: 1.5 felett (Inter összesített gólok)
odds: 1.72

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: