Az ötletadó rovatunk ma egy résszel jelentkezik, ahol egy sokak által ma favorizált találkozóra készültünk egy opcióval.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
64 nyertes – 35 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon megtartja veretlenségét a Juventus? (Fotó: Getty Images)

I Napoli – Juventus I

A hét utolsó napján egy igencsak parázs mérkőzés szemtanúi lehetünk. A héten nem volt hiány a rangadókban és elmondható volt több esetben, hogy csalódást keltő mérkőzések szemtanúi lehettünk. Ma az olasz élvonalban a Napoli-Juventus találkozik egymással és lényegében nincs ok és indok egyik oldalról sem a pihentetésnek és várhatóan mindkét együttes a legjobbját próbálja majd nyújtani a pályán. A Napoli részéről R. Abiol és M. Rui hiányozhat, míg a Juventus részéről Cuadrado és Khedira az aki sérülése és betegsége miatt kihagyja a mérkőzést, illetve D. Costa játéka kérdéses. Ezen kívül várhatóan a kezdőben kapnak szerepet a csapatokat meghatározó játékosok. A Napoli részéről várhatóan Milik, Mertens, Insigne a pályán lesz, míg a zebrák esetében Cristiano Ronaldo, Mandzukic, Dybala és a védőpáros Chiellini és Bonucci is a kezdő sípszónál a gyepen sorakozhat fel.

A két együttes általában izgalmas 90 perceket alakított ki az elmúlt időt nézve és legutóbb a bajnokságban szeptember végén 3-1-s mérkőzést hoztak össze. 

Ami kézen fogható tényező, hogy a Napoli hazai pályán 13 mérkőzést követően még nem szenvedett vereséget, míg a Juventus a bajnokságban 25 fordulót követően 22-3-0-s mérleggel rendelkezik. Mindkét együttes remek védelemmel van “ellátva” és a támadók is fantasztikus teljesítményre képesek. Egy szó, mint szá ma ha mindkét együttes a legjobbját hozza, akkor egy gólokkal tarkított izgalmas 90 perc elé nézhetünk, viszont látva a Juventus mérkőzéseit mi úgy gondoljuk, hogy nem ma fogják elszenvedni a szezonbeli első vereségüket és szerintünk legalább egy pontot szereznek. Kétesélyes fogadást kötnénk tehát a mérkőzésre alacsony téttel a rangadóra való tekintettel és ismerve a lehetőségeket, hogy 66,66%-s eséllyel induljunk a fogadóirodák ellen, úgymond “kötelező” a fogadás.

Napoli – Juventus (20:30)
Tipp:Döntetlen, vagy Juventus (Kétesély) odds:1,57 Ötletadó max. 1 egység
Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021