b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A: Nagyon adja magát ez a tipp az Atalanta meccsén!

Kőkemény meccs(Fotó: Getty Images)

2022-10-09[WPPV-TOTAL-VIEWS]

A Serie A 9. fordulójában ismét az élre állhat az Atalanta, ám korántsem lesz olyan egyszerű a győzelem megszerzése a Gasperini-legénységnek, ugyanis a negyedik helyen álló Udinese otthonában tesznek látogatást!  

Alapvetően mindkét csapat remek formának örvend és nem a véletlen műve, hogy 8 forduló alatt az élmezőnyben tartózkodnak. Ugye az Atalantával kapcsolatosan több beharangozó ajánlást is készítettünk és rendre kiemeltük, hogy a csapatnak akár kapóra is jöhet az, hogy a nagyobb riválisok mindegyike érdekelt a nemzetközi kupasorozatokban. Ennek megfelelően teljesít eddig az együttes és továbbra is veretlenek a bajnokságban. Igen ám, de ma egy szintén remek formában lévő klubbal találkoznak és az Udinese az utóbbi hetekben minden egyes meccsét megnyerte, pedig a riválisok között megfordult az Inter és az AS Roma is. Úgyhogy bátran kijelenthetjük, hogy egy kőkemény meccs vár ma az Atlanta játékosokra, ráadásul az sem könnyíti meg a dolgukat, hogy egyre több a sérült a keretben. Példának okáért a mai találkozót Djimsiti, Muratore, Musso, Palomino, Toloi és Zapata is kihagyja sérülés miatt.

Udinese - AtalantaFogadási határidő: 15:00

Ami biztos, hogy az Udinese eddig majdnem minden bajnokiján szerzett legalább egy gólt és egyedül az AC Milan ellen nem jött össze nekik a pontszerzés, akik ellen egyébként 4-2-es vereséget szenvedtek. A mai rivális ellen pedig joggal bizakodhatnak az ismételt pontszerzésben, hiszen rengeteg a hiányzó a vendégeknél és azért hazai környezetben mindig is nehéz ellenfélnek számított az Udinese. Az Atalanta mai teljesítményén egyértelműen meglátszódhat a sok hiányzó, ám véleményünk szerint egy gólra így is jó lesz a Gasperini-legénység és akár a pontszerzés is összejöhet nekik. Úgyhogy mi ezen a találkozón a gólokra fogadunk és szerintünk mindkét csapat betalál! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.69

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: