b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Lecce – Lazio – 07/07 19:30

Immobile ma is kiveheti a részét a gólokból, hiszen az olasz támadó vezeti a Serie A idei kiírásának a góllövőlistáját. (Fotó : Getty Images)

A Lazio remek formában van, ráadásul az előző mérkőzésen eltiltások miatt több kulcsfontosságú játékost is mellőztek a vendégek, aminek köszönhetően ma jóval fittebbek lehetnek a játékosok.


Az előző mérkőzésen a Lazio nem volt könnyű helyzetben, ugyanis a legjobb támadóit, ill. középpályásait is mellőzni kellett a csapatnak. Ennek ismeretében az AC Milan elleni 3-0-ás vereség nem is olyan meglepő, ám a mai pontvesztés már annál inkább az lenne.

A várható gólszámadatok alapján 1-2-es eredményre van kilátás.

Immobile ma is kiveheti a részét a gólokból, hiszen az olasz támadó vezeti a Serie A idei kiírásának a góllövőlistáját. (Fotó : Getty Images)

A Lecce egy igencsak masszív csapat, ám a kényszerszünetet követő folytatás nem igazán alakult kedvezően számukra. Annyi biztos, hogy pontszerzési kényszerben vannak a hazaiak, bár nem a Lazio csapat tartozik azon felek közé, akiken illő lenne a pontokat behozni. A vendégek hét ponttal maradnak már el a Juventustól és már-már a C. Ronaldo által fémjelzett “zebrák” bajnoki címet ünnepelhetnek. A Lazio természetesen nem dőlhet hátra, hiszen az Inter nagyon szorosan kapaszkodik a csapatra és vélhetően szeretne legalább a dobogó második fokán állni az elől igencsak hatékony Lazio. A csapatba tehát visszatér Immobile és Caicedo is, ami mindenképp kulcsfontosságú a vendégek játékát tekintve. A Lecce igencsak gólerős, viszont a védelme a legrosszabb eredményekkel rendelkezik. Az ilyen párosítás pedig mindig kedvez a jobb kvalitású támadókból álló csapatoknak. A felek szinte minden évben izgalmas mérkőzéseket játszanak és példának okáért legutóbb novemberben hat gólos összecsapáson nyert a Lazio. Ma mi kiegyezünk három találattal is, ugyanis a statisztikai adatok alapján igencsak magas esélye van ennek az opciónak, ám nem tudjuk elengedni Immobiléék győzelmét, úgyhogy a Lazio sikerére is fogadást ajánlunk.

Lecce – Lazio Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Lazio + 2,5 gól felett (Fogadáskészítő) 1.75 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: