b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Lecce – Cagliari – 15:00

CAGLIARI, ITALY - NOVEMBER 10: Giovanni Simeone of Cagliari scores his goal 3-0 during the Serie A match between Cagliari Calcio and ACF Fiorentina at Sardegna Arena on November 10, 2019 in Cagliari, Italy. (Photo by Enrico Locci/Getty Images)

A második elemzés esetében egy kora délutáni mérkőzés lenne. Ritka az ilyen esemény, hogy hétfő délutánra csak így betegyenek egy mérkőzést, ám mindenképp van esély a találkozón, méghozzá a gólokban.


A számomra az egyre szimpatikusabb játszó Lecce miatt osztok meg erre a mérkőzésre egy elemzést, ill. ott vannak azok a bizonyos gólszámadatok amely, alapján ezen a mérkőzésen reális lehet a gólváltás, mint opció. A hazaiak célja egyértelműen az első osztályban maradás, míg a Cagliari eddig meglepetésszerűen teljesít a Serie A-ban, ám úgy érzem, hogy az együttes idővel vissza fog csúszni a középmezőnybe. A hazaiak jelenleg a tizenhetedik helyen állnak 2-4-6-os mutatójuk van. A vendégek az ötödik helyen tanyáznak és eddig mindössze két vereséget számlál a csapat, ráadásul formailag jelen állás szerint a legjobbak közé lehet őket sorolni.

A várható gólszámadatok alapján 1,34, ill. 2,11 a két csapat mutatója. 

A Cagliari játékosai ma is pontot szerezhetnek, ám mindenképp nehéz mérkőzésre lehet számítani a Lecce ellen. (Fotó : Enrico Locci Getty Images)

Ami látható, hogy az utóbbi időben a Lecce borzasztó kellemetlen ellenfél lett. A legutolsó tíz mérkőzésükön mindössze a Roma ellen maradtak rúgott gól nélkül, de az utolsó öt fordulóban mindössze egy veresége van a csapatnak, négy döntetlen kíséretében. Ha már gólok, akkor érdemes kiemelni, hogy a Lecce betalált a legjobbaknak is, mint a Lazio, Juventus, Napoli. Ezen kívül szintén érdemes kiemelni, hogy a Juventus ellen hazai pályán példának okáért 1-1-es döntetlent értek el. A vendégeket is érdemes megemlíteni, hiszen az első két fordulóban elszenvedett vereségük óta, rendre pontot szereznek, ráadásul igencsak hatékonyak elől és az utóbbi öt mérkőzésükön 2,6-os rúgott gólátlagot sikerült kialakítaniuk. Egy szó, mint száz a hazai oldalon is a leghatékonyabb labdarúgók a pályán lesznek, míg a vendégek részéről a remeklő Joao Pedro és G. Simeone is a keret részese és várhatóan mindketten játéklehetőséget is kapnak. Mindenképp izgalmas mérkőzésre számítok és látva azt, hogy a Lecce milyen hatékony a kapu előtt, nagyon meglepne ha nem rúgnának gólt és ugyanezt lehet elmondani a vendégekről is, akiktől ráadásul a gólszámadatok alapján két gól is várható. Úgyhogy számomra a gólváltás a reális ezen a mérkőzésen és remélhetőleg mindkét együttes betalál. A gólváltás szorzója egyébként folyamatosan esik, ezért érdemes mihamarabb fogadást kötni a találkozóra.

Lecce – Cagliari Fogadási határidő : 15:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,61 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: