b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Lazio – Torino – 03/02 18:30

Immobile ma is kiveheti a részét a gólokból, hiszen az olasz támadó vezeti a Serie A idei kiírásának a góllövőlistáját. (Fotó : Getty Images)

Óriási érték lehet a Lazio – Torino párosításban, ugyanis a vendégeknél a COVID berobbant és a jelenlegi információk alapján tíz játékos is kénytelen lesz kihagyni a holnapi meccset. Ugye a Torino előző mérkőzését már elhalasztották, de ha minden igaz a mostani mérkőzést meg fogják tartani és a torinói lapértesülések szerint több olyan játékos kaphat szerepet akik vagy minimális játékhoz jutottak eddig a csapatban, vagy az utánpótlás csapat játékát képezték. Persze sosem szabad leírni egy játékost sem, de a jelenlegi helyzetben valljuk be minden a Lazio sikere mellett szól és ebből kifolyólag mindenképp élek a lehetőségekkel.

xG (Várható gólszámadat)
2.160.63
Várható végeredmény : 2-0

 

A hiányzók miatt a Torino xG mutatója bőven 1.0-ás érték alá esett és jelenlegi információk alapján 2-0-ás hazai sikerre van kilátás. A vendégek együtteséből ugyanis az ügyeletes gólfelelős Belotti biztos hiányzik és nagy kérdés, hogy ki fogja megoldani a helyettesítését. Ezenkívül mindenképp érdemes azt is megemlíteni, hogy a vendégeknél három alapember is hiányzik a védelemből Singo, N’Koulou és Bremer személyében. Vélhetően persze a Torino csapatában Zaza és Lukic játszani fog, de a további megoldásokat nem nagyon látom. A Lazio keretében nincs semmi változás a szokásos három játékos maródi a római csapatnál. Ezenkívül mindenképp érdemes kitérni a csapatok közti különbségekre, hiszen a Lazio több, mint húsz pont előnnyel áll a Torino előtt. A csapatok célja teljesen más, hiszen amíg a Lazio a legjobb négybe való kerülésért és a Bajnokok Ligája indulásért harcol, addig a Torino a bennmaradásért küzd. Egy szó, mint száz a hiányzók, a csapatok közti különbségek és a várható gólszámadatok miatt én bízom a Lazio sikerében, amit a -1.0-ás ázsiai hendikep opcióval támogatnék meg. Nagy kérdés persze, hogy megtartják-e a mérkőzést, de a jelenlegi információk alapján lesz meccs, úgyhogy érdemes “beszállni” és maximum a tétünket visszakapjuk, ha elmarad a találkozó.

Predikció : 
Lazio -1.0 (Ázsiai hendikep)
Odds: 1.75Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: