b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Lazio – Sampdoria – 01/18 15:00

Immobile ma is kiveheti a részét a gólokból, hiszen az olasz támadó vezeti a Serie A idei kiírásának a góllövőlistáját. (Fotó : Getty Images)

Ahogy azt megígértem hétvégéken rendre lesz egy-egy fogadáskészítő ajánlásom, ezt az előfizetői igényeknek, ill. felmérésnek köszönhetően osztom meg mindig. Most a Lazio-Sampdoria kettős mérkőzését választottam ki a kínálatból.


A mérkőzésen a statisztikai adatokra hagyatkoztam és öt darab opciót raktam össze. Az első esetben egy kétesélyes ajánlásom lenne, ami a Lazio, vagy döntetlen opcióban rejlene. Lényegében nagyon meglepne, ha hazai pályán nem szerezne ma pontot a Lazio. A hazaiaknak 7-2-0-ás mérlegük van, míg a Sampdoria idegenben 2-1-6-os mérleggel rendelkezik. A második és harmadik opció a gólokra vonatkozik. Egy esetben a 0 gól feletti opció lenne, míg a másik esetben a 7 gól alatti opciót favorizáltam. Ez azt jelenti, hogy szükségünk van egy gólra, viszont nem lehet a mérkőzésen hat gólnál több. A 6,5 gólos határon a Sampdoria egy, míg a Lazio egyszer sem zárt over eredménnyel.

A statisztikai adatok alapján 2,78, ill. 0,89 a két csapat gólátlaga. Ennek megfelelően várható a Lazio sikere, ill. az is, hogy legalább két-három gól lesz a mérkőzésen.

Fogadáskészítő ajánlásomban, most öt opció került favorizálásra. (Fotó : Bet365)
Fogadáskészítő ajánlásomban, most öt opció került favorizálásra. (Fotó : Bet365)

A statisztikai rendszerben látható az is, hogy a kiemelt opció a szögletekre vonatkozott. Ezt pedig most favorizáltam is, méghozzá a 7,5-s határon. Ezért a fogadásom következő opciója a 7 szöglet feletti lehetőség lenne. Az utolsó esetben pedig a büntetőlapokra fogadtam. Itt a 3 lap fölötti opcióval kalkuláltam. A mérkőzés játékvezetője Chiffi remekül asszisztálhat ehhez, hiszen megközelítőleg öt lapos átlaga van, ráadásul a két csapat statisztikája alapján 2-2 lapot rendre összeszednek a játékosok. Úgyhogy ezzel az ötössel vágnék neki a kora délutáni mérkőzésnek.

Lazio – Sampdoria Fogadási határidő : 15:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Lazio, vagy Döntetlen + 0 gól felett + 7 gól alatt + 7 szöglet felett + 3 lap felett (Fogadáskészítő) 1,83 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588M

0
%d bloggers like this: