b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Lazio – Sampdoria – 02/20 15:00

Immobile ma is kiveheti a részét a gólokból, hiszen az olasz támadó vezeti a Serie A idei kiírásának a góllövőlistáját. (Fotó : Getty Images)

A Lazio – Sampdoria meccsen osztom meg a mai nap egyik legbiztosabbnak vélt fogadását. Ugyan olyan opcióra fogadok, amit elég rizikós piacnak vélhetnek sokan, ám a mai mérkőzést az a D. Massa fogja vezetni, akinek idén nyolc Serie A-s mérkőzésén 39 sárgát és két pirosat mutatott fel a játékosoknak. Ma pedig két igencsak “faultos” csapat fog a pályára lépni, ráadásul Massa a legutóbbi mérkőzésein rendre hét-nyolc, de akár kilenc lapot is kiosztott. 

Várható büntetőlapok
3.823.00

 

Egyik csapat sem megy vendégségbe a keménységért és ennek megfelelően a Lazio 3.82, míg a Sampdoria 3.00-ás átlagot tudhat magáénak az idei kiírásban. Mivel Massa elég sűrűn osztogatja a lapjait, így szerintem kialakulhat egyfajta kártyaparti, ami akár egy pirossal is színeződhet. A csapatok egymás ellen szinte minden egyes alkalommal hozták a 2+2-es leosztást, tehát a Lazio és a Sampdoria játékosok is beszedtek két-két lapot legalább és a legutóbbi “tükörsima” mérkőzésen is 2-2 lappal zártak a felek. A mai meccsen én egy jóval keményebb meccsre számítok, hiszen mindkét fél elég jó formának örvend és amennyiben Massa is képes lesz alkalmazkodni a meccshez, akkor hamar kihúzhatják a zsebéből a lapokat a játékosok. Egy szó, mint száz a fogadásom a 2-2-es elosztásra vonatkozik, amit csak bet365 fogadáskészítővel lehet megrakni, de ha nincs lehetőséged erre az opcióra fogadni, akkor a 4.5 feletti büntetőlap számot ajánlom fogadásként számodra!

Predikció : 
1.5 felett + 1.5 felett (Lazio büntetőlapok) + (Sampdoria büntetőlapok)
Odds: 1.72Tét: 5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: