b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Lazio – Juventus – 20:45

Az olasz mérkőzés esetében egy remek találkozóra számítok. A pályán ugyanis a hazai pályán kiválóan teljesítő Lazio és az első helyre pályázó Juventus fog találkozni egymással.


Ami egyértelmű, hogy Cristiano Ronaldoék vissza is vehetik az első helyet, hiszen tegnap nagy pechünkre remizett az Inter a Roma ellen. Így nagy esély van a “zebrák” előtt, ám a mostani házigazdák rég nem látott szériát futnak. A Lazio esetében továbbra is dominál a támadó futball, amely S. Inzaghinak, a hazaiak trénerék köszönhető. Az évek munkája beérni látszik és ténylegesen, akár a bajnoki címre is joggal pályázhatnak a hazaiak. A csapatnak ráadásul hatalmas erénye, hogy nem történt nagy jövés-menés, ezért már-már egy összeszokott csapatot láthatunk a pályán. A keretben Immobile szárnyal, de rajta kívül Correa, Lucas Leiva, Lulic, Milinkovic-Savic játékára is számíthat az olasz tréner, ill. a keretből egyedül Krishna az, akinek a játéka kérdéses. A vendégek részéről azért már nem ilyen egyértelmű a helyzet, hiszen továbbra is hiányzik Chiellini a védelemből, de rajta kívül Costa, Khedira, Ramsey és Rabiot négyes sincs játékra alkalmas állapotban.

A várható gólszámadatok alapján 1,64, ill. 1,33 a két csapat mutatója. Így én nagyon meglepődnék azon, ha nem találna be a Lazio a Juventusnak.

Dybala és C. Ronaldo ma is kulcsszerepet vállalhat a Lazio elleni mérkőzésen. (Fotó : Getty Images)

Az ajánlásom ellen egyetlen tényező szólhat, az pedig a Juventus védelem, ám én ahogy látom, többnyire azért nem sikerül hatékonyan megoldani a védekezést. Ugyan idegenben még csak négy gólt kapott a csapat, ám az Inter elleni mérkőzést leszámítva én nem nagyon véltem felfedezni hasonló kaliberű támadófelfogással rendelkező csapatot az ellenfelek között. Úgyhogy a Juve felkötheti a képzeletbeli nadrágot, ill ahogy látszik is szeptember 18. óta hét idegenbeli mérkőzésből hat alkalommal gólt kapott a Juve. A Lazio minden sorozatot figyelembe véve képes volt hazai pályán gólt szerezni. Ugyan az is kiemelendő az ő esetükben is, hogy nagyon jól védekező ellenféllel nem találkoztak. Egy szó, mint száz én a gólváltásban mindenképp értéket véltem felfedezni, amit 2,5 egységgel ajánlok fogadásként. A tétem pedig egyedül a Juventus védelemnek köszönhető, hiszen bármikor képesek lehetnek megtréfálni bármilyen statisztikai adatot.

Lazio – Juventus Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,57 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: