b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Lazio – Cagliari – 02/07 20:45

Immobile ma is kiveheti a részét a gólokból, hiszen az olasz támadó vezeti a Serie A idei kiírásának a góllövőlistáját. (Fotó : Getty Images)

A mai nap utolsó elemzése a Lazio – Cagliari kettős mérkőzésére vonatkozik és itt leginkább a statisztikai adatokra hagyatkoztam. A Lazio győzelme szerintem megkérdőjelezhetetlen, ugyanis az Immobile által fémjelzett együttes végre elkapta a fonalat és a Cagliari ellen egyfajta “kötelező” győzelem vár rájuk. Persze tudhatjuk, hogy ezek a “kötelezők” sokszor nagyon nehezen hozhatók és ha abból indulunk ki, hogy a Cagliari ellen az utóbbi években milyen változatos mérkőzéseket játszott a hazai csapat, akkor most sem lehetnek nyugodtak. 

xG (Várható gólszámadat)
2.551.43
Várható végeredmény : 2-1

 

A Lazio támadósora idén is nagyon hatékony, ám a védelmében rendre benne van a hiba. Ezt láthattuk a legutóbbi mérkőzéseken is és ha végig böngésszük a legutóbbi tíz meccset az egyértelműen látszik, hogy szinte minden meccsen kapott egy-egy gólt a csapat. A Cagliari támadósor ugyan nem a leghatékonyabb, ám a brazil Joao Pedro, illetve G. Simeone által fémjelzett támadósorban mindenképp van potenciál gólszerzés szempontjából. A várható gólszámadatok alapján 2-1-es végeredményre van kilátás és a gólváltás esélye 68%. Ilyen értékek mellett azt tudom mondani, hogy megéri a hazai siker mellett a gólváltással is kalkulálni és az így kapott 2.80-as odds, mindenképp értéket képvisel fogadás szempontjából. Mivel mindkét oldalon ott vannak a gólerős támadók, így bízom benne, hogy egy kisebb adok-kapok mellett a Lazio behúzza a győzelmet.

Predikció : 
Lazio + Igen (1×2 + Mindkét csapat szerez gólt)
Odds: 2.80Tét: 1 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: