b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Lazio – Atalanta – 09/30 20:45

Immobile ma is kiveheti a részét a gólokból, hiszen az olasz támadó vezeti a Serie A idei kiírásának a góllövőlistáját. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:45

A Serie A első fordulóját mindkét együttes két gólos sikerrel vette. A Lazio kapott gól nélkül, míg az Atalanta az előző évhez hasonlóan hat gólos mérkőzésen érte el ezt a sikert. Sérültek esetében nem sok mérkőzést befolyásoló hiányzó lesz a mérkőzésen, ennek ismeretében ismét kiszakadhat a gólzsák. Sokat tanakodtunk azon, hogy merjünk-e nagyobb tétet elhelyezni erre a találkozóra, ám maradunk az alacsonyabb tétnél, ugyanis annyira over mérkőzésre számítanak a fogadóirodák, nehogy megvicceljenek minket a csapatok. Az előző idényben oda-vissza öt, illetve hat gólos mérkőzéssel zártak a csapatok, úgyhogy bízunk benne, hogy ma is kiszakad a gólzsák a párosítás meccsén.

📊 Ajánlott predikció: 
3.0 felett (Összesített gólok)

odds: 
1.75 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: