b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A : Lazio – AC Milan – 04/26 20:45

Immobile ma is kiveheti a részét a gólokból, hiszen az olasz támadó vezeti a Serie A idei kiírásának a góllövőlistáját. (Fotó : Getty Images)

Legyen Ön is előfizetőnk!

Bízzon bennünk, hiszen számunkra az első és legfontosabb a precizitás és a megbízhatóság. Statisztikai rendszerünkben heti szinten több száz mérkőzést értékelünk ki többféle szempont alapján. Elemzéseinkben pedig a statisztikai adatok mellett, pontos információkra építve hozzuk meg a döntéseinket. Ennek köszönhetően eredményeink a hazai versenypiacon igencsak kimagaslónak mondhatóak és mivel a korrektség nálunk alapelvnek számít, így a megosztott elemzéseinket, illetve statisztikai ajánlásainkat nap, mint nap rögzítjük, hogy Ön is meggyőződhessen a szolgáltatásunk sikerességéről!

   
ápr. 26.
20:45

Opciók és azok esélyessége
 Gólok száma: 1,5+Gólok száma: 2,5+Mindkét csapat szerez gólt: Igen
78%67%70%

Szögletek száma: 9,5+Büntetőlapok száma: 4,5+
52%60%

xG (várható gólszámadat)
1.782.27
Várható végeredmény : 1-2

Büntetőlap átlagok
3.402.73
Várható büntetőlapok : 5-6

Szöglet átlagok
5.174.82
Várható szögletek : 10

Legesélyesebb opciók
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.60

 

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Ingyenes tippjeinket és statisztikai kiértékeléseinket 2021. májusától email formájában fogjuk megosztani a feliratkozóinkkal!

Hírlevél

Statisztikai rendszerünkről

Néhány információ a saját fejlesztésű rendszerünkkel kapcsolatosan..

Keresőrendszer

A keresőrendszerünkben minden egyes aktív bajnokság mérkőzéseinek több napos, akár hetes kínálatát láthatja. A mérkőzések több szempont alapján kerülnek kiértékelésre és a várható gól- és pontszámadatoknak köszönhetően reális képet tudunk nyújtani az Ön számára az adott találkozókkal kapcsolatosan. A keresőrendszerben a legesélyesebb opciók kerülnek feltüntetésre, ennek köszönhetően Ön könnyedén átláthatja az adott napi kínálatot.

Fogadási opciók

Mivel a futballbajnokságokat többféle szempont alapján értékeljük ki, így a keresőrendszerben látható legesélyesebb predikció mellett az oldalon a gólok, szögletek és büntetőlapok esélyeivel kapcsolatos kiértékeléseket láthat. A gólok esetében az 1.5 O/U, 2.5 O/U és gólváltás opciók kerülnek kiértékelésre, míg szögleteknél a 9.5 O/U line-t vesszük számításba. A büntetőlapok kiértékelésénél a 4.5 U/O line-t preferáljuk.

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: