b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A: Kötelező győzelem előtt a Juventus!

Kötelező győzelem előtt a Juventus! (Fotó: Getty Images)

A Serie A szombati játéknapján a Juventusnak elég egyszerű a képlet, ha versenyben akarnak maradni, akkor a maihoz hasonló meccseket be kell húzniuk!

A Juventus legutóbb az Inter ellen pontokat hullajtott, de összességében a legutóbbi tíz meccséből hatszor nyert, míg háromszor remizett a riválisokkal. Ezzel szemben a Cagliari a 2-3-5-ös mérlegnek örvend és a csapat négy mérkőzése képtelen pontot szerezni.

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

-A Cagliari hazai pályán tizenöt mérkőzésből 2-6-7-es mutatóval rendelkezik.
-A Juventus idegenben tizenöt mérkőzésből mindössze két vereséget tudhat magáénak. Ezenkívül nyolc győzelem és öt döntetlen a csapat mérlege.
-Az egymás elleni eredmények látható, hogy a Juventus egyértelmű fölényben van. A legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésből négyszer nyert a Juventus és egyetlen egy győzelme van a Cagliarinak.
-Az legutóbbi mérkőzésen fordított felállásban 2-0-ra nyert a Juventus.

Várható kezdőcsapatok (Forrás:www.whoscored.com)

Csapathírek:

CAGLIARI
Walter Mazzari jelenleg küszködik a kerettel, ráadásul nem könnyíti meg a tréner dolgát az sem, hogy hétről hétre egyre több a sérült. A mai mérkőzést A. Grassi, N. Nandez, K. Strootman is kényetlen kihagyni, de L. Ceppitelli, L. Gagliano és E. Godaniga játéka is kérdéses. A Cagliari négy egymást követő mérkőzést veszített el, ebből hármon gólt sem szerzett.

JUVENTUS
Az Inter ellen elég meggyőző volt a csapat és temérdek helyzetet dolgoztak ki Massimiliano Allegri fiai. A Juventus bajnoki esélyei egyre csekélyebbek, de azért a dobogóra könnyen odaérhet az együttes. A vendégek az Inter elleni vereséget megelőzően tizenhat mérkőzéses sikerszériába voltak és nagy valószínűséggel vissza is térnek a helyes útra. A hiányzók esetében nem áll valami jól a csapat, de szerencsére olyan mély a keret, hogy egy-egy kulcs-, vagy eltiltott játékost is könnyedén pótolhat Allegri. A legfontosabb hiányzók A. Morata, W. McKennie, M. Locatelli, F. Chiesa.

2022.04.09. 20:45
🏟Sardegna Arena (Cagliari)

 

A kiemelt hiányzók a Juventus támadójátékra hatással lehetnek, így egy kevesebb gólos mérkőzésre számítunk. A Cagliari támadósora az utóbbi hetekben nem szuperált, márpedig a Juventus védelme épp most állt össze, úgyhogy nem sok esély van arra, hogy ma gólt szerezzenek. A vendégeknek ahogy a felvezetőben is említettük szükségük van a pontokra. A formai különbségek adottak és szerintünk ismét nyerni fog a Juventus, amit a 4.5 gól alatti opcióval közösen favorizáltunk.

Tipp: Juventus + 4.5 alatt (1×2 + Összesített gólok)
odds: 1.83

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: