b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Serie A: Képes lesz a mai mérkőzésen pontokat szerezni a Monza?!

Nem indult valami fényesen a Monza Serie A szezonja! (Fotó: Getty Images)

2022-09-05249

A Serie A ötödik fordulójában az eddig nyeretlen Monza és az első pozícióra pályázó Atalanta méri össze az erejét.

A Gasperini legénység az előző évben mindössze a nyolcadik helyen zárt és ennek köszönhető az, hogy az Atalanta játékosoknak csak a hazai sorozatokra kell koncentrálni. Ez azért elég fájó pont lehetett az Atalanta vezetőségnek, de ami azt illeti a nemzetközi kupa “hiánya”, akár kapóra is jöhet majd számukra az idei kiírásban. Hiszen a további olasz topcsapatokra elég kemény időszak vár. Ugyanis az európai kupasorozatokban a csoportmérkőzéseket a következő hónapok folyamán le kell játszaniuk az együttesekenek. Ez mit is jelent gyakorlatban?! Az Inter, AC Milan, Napoli, Juventus, Lazio, AS Roma és Fiorentina csapatai a következő hetekben rendre két mérkőzést fognak játszani és azért ez a folyamatos kettősterhelés majd megmutatkozhat a csapatok teljesítményén. Egyszóval lehet nem is probléma az idei kiírásban, hogy az Atalanta nem szerepel az európai kupasorozatokban, hiszen esetükben nem lesz jelen a kettősterhelés és az őszi szezonban, akár meglepetést is okozhatnak. Egyébként ennek megfelelően indította a csapat a 2022/2023-as szezont. Eddig négy meccsükből hármat megnyertek, míg az AC Milan ellen remiztek és, ha ma ismét képes lenne bezsebelni a három pontot az Atalanta, akkor bizony az ötödik fordulót az első helyen zárnák. Kell ennél nagyobb motiváció?! Aligha.. Persze nem ilyen egyszerű a történet, ugyanis ma az újonc Monza otthonában kell pályára lépniük. A hazaiak ugyan nem tudtak még pontot szerezni az első osztályban, de ennek bármikor eljöhet az ideje, ráadásul az átigazolási szezon végén volt pár érkező is a hazaiaknál..

Monza - AtalantaFogadási határidő: 18:30

Nem számítunk egyszerű mérkőzésre, de összességében minden az Atalanta győzelme mellett szól. Egyrészt a Monza védelme a legtöbb gól hozta össze négy forduló alatt és azért a bekapott tizenegy találat, egy viszonylag gólerős Atalantával szemben aligha jó előjel. Persze az átigazolási szezonban érkezett pár védő játékos a csapathoz, de nem gondolnánk azt, hogy a mostani helyzetet egy-egy új érkező egyik percről a másikra megoldaná. Ami szintén látható, hogy a hazaiak támadósora nem tudta még felvenni a tempót és ennek köszönhető az, hogy az elmúlt négy fordulóban mindenkitől kikapott a Monza. Az Atalanta mellett rengeteg érv van, papíron jóval erősebb a keretük, jobb a formájuk, ráadásul a fentiekben felsorolt kettősterhelés miatti problémák is az ő esélyeiket erősítik. Természetesen náluk sem rózsás minden, van több sérült, voltak új érkezők és távozók, illetve ott volt a Muriel ügy. A támadó ugyan elvágyódott volna a csapattól, de mégsem tudott eligazolni, úgyhogy a 2022/2023-as szezont is az Atalanta színeiben kezdte meg. Ettől eltekintve, ha Gasperini képes kellően felkészíteni, illetve feltüzelni a játékosait a mai mérkőzésre, akkor az Atalanta ma megszerzi a három pontot és az első helyen zárhatja az ötödik fordulót!

Tipp: Atalanta (1×2)
odds: 1.65

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A Betclic egy ismert francia sportfogadási oldal, amely Magyarországon is elérhető!

Bónusz: 20 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(10 000 Ft értékű első befizetési bónusz a Betclic új magyar ügyfeleinek. Az első fogadásod tétjét 20 000 Ft-ig visszakapod Freebet-ként, ahol a nyereményt azonnal kiveheted!)

Folyamatosan fejlődik a szolgáltatás és ennek köszönhetően egyre több opcióra köthetünk fogadást a pre és élő piacon is. Viszont a Betclic kínálata így is messze elmarad a bet365, Unibet, vagy 22bet kínálatától. Amit kilehet esetükben emelni még, hogy nagyon pontosak, illetve az új design óta élvezhetőbbé vált a sportfogadás.

Pozitívumok:
-Match Bet funkció
-Ázsiai hendikep 
-Speciális fogadási lehetőségek 
-Cash out
-Betclic app
-Pontos ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Nincs ázsiai hendikep
-Nincs élő közvetítés

4/5

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: